Γεωργία Μαυρογεώργη: Μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή
Showbiz

Γεωργία Μαυρογεώργη: Μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή

H Γεωργία Μαυρογεώργη επέστρεψε φέτος τηλεοπτικά, ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας, μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία, για το αν της είχε λείψει η μικρή οθόνη, ενώ ανέφερε τι νοσταλγεί από τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης.

Επιστρέψατε τηλεοπτικά ύστερα από αρκετά χρόνια μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Βρισκόμουν στη Μήλο, γιατί είχα μία άλλη υποχρέωση εκεί, τότε μου τηλεφώνησε η σκηνοθέτις του σήριαλ, η κυρία Βίκυ Μανώλη. Στη συνέχεια μου έστειλαν τα σενάρια και αφού τα διάβασα είπα το ναι. Τώρα, ότι επέστρεψα τηλεοπτικά έπειτα από αρκετά χρόνια ήταν γιατί μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος που μου πρότειναν να υποδυθώ. Είναι διαφορετικός από ότι είχα κάνει στην τηλεόραση.

Οπότε όλα αυτά τα χρόνια δεχόσασταν προτάσεις αλλά ήσασταν πιο επιλεκτική;

Είχα κάποιες προτάσεις, όχι όμως πάρα πολλές, γιατί είχα φύγει λίγο από το επάγγελμα του ηθοποιού. Ήμουν υπεύθυνη θεάτρου. Επομένως είχα άλλες υποχρεώσεις και άλλους στόχους. Ο ρόλος με έκανε να επιστρέψω και η επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Βίκυ Μανώλη.

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

Νομίζω ναι. Ξέρετε, αυτό είναι κάτι που το συνειδητοποιείς όταν ξεκινάς πάλι γυρίσματα. Οπότε, ναι, μου είχε λείψει πολύ. Όπως μου είχε λείψει και η καλή τηλεόραση. Εγώ είχα την τύχη και είχα πολύ καλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια, ξεκινώντας από τη σειρά «Η αίθουσα του θρόνου» με τη σκηνοθέτιδα Πηγή Δημητρακοπούλου και έπειτα με τον Βασίλη Τσελεμέγκο στο σήριαλ «Κλείσε τα μάτια». Είχα κάνει πολύ ωραίες δουλειές. Ήμουν από τις τυχερές ηθοποιούς, συνεργάστηκα με αυτούς τους σκηνοθέτες. Επομένως, ύστερα από αρκετά χρόνια, μίλησα με την κυρία Βίκυ Μανώλη κατάλαβα ότι μπορούμε να συνεργαστούμε καλά.

Έχετε ζήσει τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης μιας και έχετε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές και σε σειρές που έχουν σημειώσει επιτυχία. Τι θυμάστε περισσότερο από εκείνη την περίοδο;

Για μένα, το πιο σημαντικό είναι να έχεις πολύ καλή σχέση με τον σκηνοθέτη, με τους συναδέλφους σου αλλά και όλους τους τεχνικούς, που κάνουν τα πάντα για εμάς τους ηθοποιούς. Αυτό, λοιπόν, που μου έχει μείνει από εκείνη την εποχή είναι η καλή συνεργασία που είχαμε όλους, όπως και με τον Μανούσο Μανουσάκη στη σειρά «Κρυφά μονοπάτια». Τότε, για να γυρίσουμε ένα πλάνο, υπήρχε απόλυτη ηρεμία, ησυχία όλοι στοχεύαμε την καλή απόδοση του ρόλου και του αποτελέσματος.

Νοσταλγείτε καθόλου αυτά τα χρόνια;

Ναι, τα νοσταλγώ. Ίσως Γιατί τότε η τηλεόραση ήταν σε πολύ μεγάλη άνθηση Από άποψη παραγωγής. Για παράδειγμα για τη σειρά η αίθουσα του θρόνου ταξιδεύουμε πάρα πολύ συχνά στη Σύρο για να κάνουμε γυρίσματα Και φυσικά όλα ήταν πληρωμένα από την παραγωγή. Βέβαια, ήταν διαφορετικό και το κόστος. Νοσταλγώ αυτά τα χρόνια γιατί ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση. Όχι ότι δεν γίνονται Και τώρα πολύ ωραίες δουλειές. , πραγματικά θεωρώ ότι η τηλεόραση αυτό το χειμώνα, έχει πολύ ωραίες σειρές, πολύ προσεγμένες, και μία από αυτές είναι και ο «Ήλιος», που ενώ είναι καθημερινό σίριαλ, είναι μία παραγωγή πολύ προσεγμένη και όλοι οι συνεργάτες έχουν στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλα. Μάλιστα ο «Ήλιος» είναι ένα σίριαλ που δεν γυρίζεται σε στούντιο μπορεί να είναι πιο κουραστικά τα γυρίσματα αλλά οι φυσικοί χώροι είναι διαφορετικοί. Παλιά ήταν δεδομένο πως τα καθημερινά σίριαλ θα γυρίζονταν μέσα σε στούντιο και μπορεί να ήταν πιο εύκολο το αποτέλεσμα των σκηνών, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ωραίο το γύρισμα σε φυσικούς χώρους. Ο «Ήλιος» είναι μία προσεγμένη δουλειά με καλούς συνεργάτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved