Συγκλονίζει ο Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του - Τι αποκαλύπτει πρώτη φορά
Showbiz

Συγκλονίζει ο Σχοινάς για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του - Τι αποκαλύπτει πρώτη φορά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show» ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σοκ που βίωσε από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του πριν από μερικούς μήνες και τόνισε ότι δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν έγινε η ληστεία νόμιζα ότι με ευνούχισαν. Δεν ήξερα τι θα συμβεί τα επόμενα λεπτά. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα «κόβουν»… Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά».

Και πρόσθεσε ο Διονύσης Σχοινάς: «Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε «έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα». Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει «βιοσυντονισμό» για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved