Jason Momoa: Η απίστευτη δήλωση για τη ζωή του μετά το Game of thrones
Showbiz

Jason Momoa: Η απίστευτη δήλωση για τη ζωή του μετά το Game of thrones

Ο 41χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη μαύρη περίοδο της ζωής του μετά τη συμμετοχή του στο Game of thrones

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά, όπου ένας ηθοποιός θα γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία χωρίς ωστόσο να δηλώνει ικανοποιημένος στο οικονομικό κομμάτι, κυρίως όταν τρέχουν μεγάλες οφειλές στο όνομά του.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση του Jason Momoa. O 41χρονος ηθοποιός μετά το θάνατο του Khal Drogo το 2011 και προτού η σειρά του ΗΒΟ αποκτήσει τη μετέπειτα φήμη της, ο 41χρονος ηθοποιός πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για την οποία και μιλά ανοιχτά

«Πεινούσαμε μετά το Game of Thrones. Δεν μπορούσα να εργαστώ. Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις παιδιά και είσαι εντελώς χρεωμένος», αποκάλυψε ο Jason Momoa.

Ωστόσο τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν για εκείνον όταν το 2014 αποφάσισε να γράψει και να σκηνοθετήσει τη δική του ταινία «Road to Paloma», στην οποία είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για την ταινία η οποία ξεπέρασε το 1,1 δισ. δολαρίων στο διεθνές box office, γεγονός πως χαροποίησε ιδιαίτερα τον Jamon, ο οποίος κατάφερε έτσι να ξεφύγει από τη δύσκολη περίοδο στην οποία και βρισκόταν, εξαιτίας των οικονομικών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved