Μενεγάκη: Η νέα φώτο από το σπίτι της και το απίστευτο παράπονο από follower της
Showbiz

Μενεγάκη: Η νέα φώτο από το σπίτι της και το απίστευτο παράπονο από follower της

Η Ελένη Μενεγάκη περνά το δεύτερο lockdown στο σπίτι της στα Μελίσσια με όλη την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια καθημερινά μοιράζεται με τους χιλιάδες followers της φωτογραφίες της και φυσικά τα σχόλια και τα likes κάτω από κάθε ανάρτησή της είναι χιλιάδες.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, 12 Νοεμβρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και την είδαμε με ένα μαύρο τζιν και λευκό να ποζάρει καθισμένη στον καναπέ και καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram!

H Ελένη Μενεγάκη που είναι εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν ανέφερε με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της πριν λίγες μέρες πως σε αυτή τη δεύτερη καραντίνα θα είναι όλα διαφορετικά για εκείνη: «Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δεν θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου! Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι κι εγώ εκτεθειμένη»!

Σήμερα κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram της μία φίλη της την εξέφρασε το παράπονό της και η Ελένη Μενεγάκη της απάντησε… σίγουρα η follower της παρουσιάστριας θα τα έχασε με την απάντηση που της έδωσε!

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη αλλά και το παράπονο της follower της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved