Μαρία Ιωαννίδου: Αυτές είναι οι αγαπημένες γωνιές του διαμερίσματός της
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: Αυτές είναι οι αγαπημένες γωνιές του διαμερίσματός της

Η Μαρία Ιωαννίδου άνοιξε το σπίτι της και έδειξε αγαπημένες γωνιές της, παλιές φωτογραφίες και αντικείμενα του Φρέντυ Γερμανού!

Η Μαρία Ιωαννίδου μένει σε ένα διαμέρισμα με τον αγαπημένο της, που είναι κλασσικό και δεν έχει κάνει καμία αλλαγή τα τελευταία χρόνια… Έδειξε στην κάμερα του Open, το γραφείο του Φρέντυ Γερμανού, αγαπημένα, παλιά της αντικείμενα, που είναι ουκ ολίγα, και τα έχει στο σαλόνι και την τραπεζαρία της, αντίκες, υπέροχες μεγάλες κορνίζες κοσμούν όλο το σπίτι της.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας το γραφείο του Φρέντυ Γερμανού που δεν έχει πειράξει τίποτα: «Όταν βλέπω τη Ναταλία στην τηλεόραση με συγκινεί. Του μοιάζει και λιγάκι του Φρέντυ. Απλώς δεν βλεπόμαστε.»!

Και τόνισε: «Πάντως, αυτό το γραφείο της ανήκει. Όλο το γραφείο θα το πάρει η Ναταλία, της ανήκει. Βέβαια και έχω κάνει διαθήκη»!

Και στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε και το παράπονο που έχει «Νομίζω ότι η ζωή μου φέρθηκε τοκογλυφικά. Ήταν μίζερη μαζί μου. Σκέψου ότι έχασα όλη μου την οικογένεια, πολύ νέοι όλοι, ο Φρέντυ μου νέος, η μαμά μου 50, ο μπαμπάς μου 52, ο αδερφός μου 51. Πέθανε ο Φρέντυ κι εγώ πήγαινα κι έπαιζα στο θέατρο. Πλήρωσα μεγάλο τίμημα. Δεν έκανα παιδί για τη δουλειά αυτή. Θυσίασα πάρα πολλά και πήρα πολύ λιγότερα.»!

Ενώ στη συνέχεια έδειξε και την κουζίνα της που είναι στις αποχρώσεις του μπεζ και…μαγειρεύει υπέροχα ο σύντροφός της.

Δείτε παρακάτω αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της Μαρίας Ιωαννίδου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved