«Όταν βγήκα από το Big Βrother δέχτηκα άσχημα σχόλια για τα κιλά μου»
Showbiz

«Όταν βγήκα από το Big Βrother δέχτηκα άσχημα σχόλια για τα κιλά μου»

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη και ανέφερε αν έχει δεχτεί προτάσεις μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Ο Νικόλας Παπαπαύλου ήταν από τους πρώτους παίκτες που αποχώρησαν από το σπίτι του «μεγάλου αδελφού».

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη και ανέφερε αν έχει δεχτεί προτάσεις μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, με ποιους συμπαίκτες του θα ήθελε να κρατήσει επαφή, ενώ αποκάλυψε αν δέχθηκε άσχημα μηνύματα.

Έχεις δεχτεί προτάσεις μετά τη συμμετοχή σου στο «Βig Brother»;

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που έχουν ειπωθεί, τα οποία συζητάω, αλλά πρώτά απ' όλα συζητάω με το κανάλι γιατί μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι το συμβόλαιο μου είναι ενεργό. Οφείλω και αισθάνομαι την ανάγκη να είμαι ακέραιος απέναντι τους και την αγάπη που εισπράττω από εκείνους την ανταποδίδω κι εγώ στο μέγιστο. Οπότε, θα φανούν όλα εν καιρώ και θ' αξιολογηθούν οι καλύτερες προτάσεις. Φυσικά, δέχομαι ωραίες και σωστές προτάσεις.

Πιστεύεις στη δημοσιότητα όλου αυτού;

Είναι θέμα διαχείρισης όλο αυτό και δεν θα είναι για πάντα. Είναι πολύ εφήμερο. Πιστεύω όμως μέσα από όλο αυτό θα με γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος και θα δείξω ποιος είμαι δίνοντας ένα γερό αποτύπωμα σε ό,τι κάνω. Θα έκανα πολύ ευχάριστα τηλεόραση, θα ήθελα να προσφέρω μέσα από όλο αυτό, δείχνοντας κάποια πράγματα όχι απλά για να το κάνω.

Με ποιον θα κράταγες επαφή μετά από το παιχνίδι που θα τελειώσει;

Δεν σου κρύβω ότι δεν θα ήθελα να κρατήσω με κανέναν επαφή... Είμαι αυστηρός στα κριτήρια μου και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση βγαίνουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες. Θα ήθελα μόνο να κρατήσω σχέσεις με τον Θέμη που ξέρω τι έχει περάσει και είναι ένα άτομο πολύ ξεχωριστό.

Γνώρισες και τον Αντρέα Μικρούτσικο; Πώς τον είδες;

Ο Μικρούτσικος είναι η πατρική φιγούρα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε και να έχουμε μαζί μας σε ό,τι κάνουμε. Ένας γλυκύτατος άνθρωπος.

Δέχτηκες άσχημα μηνύματα όταν έφυγες;

Δεν δέχτηκα άσχημα μηνύματα. Μόνο για τα κιλά μου δέχτηκα κάποια άσχημα σχόλια... Ναι, μόνο γι' αυτό, μην σου φαίνεται απίστευτο, είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved