Αλέξανδρος Παπανδρέου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του
Showbiz

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στο παρελθόν είχε δικές του εκπομπές μαγειρικής στην μικρή οθόνη, ενώ τη φετινή χρονιά είναι ενταγμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It».

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου στο παρελθόν είχε δικές του εκπομπές μαγειρικής στην μικρή οθόνη, ενώ τη φετινή χρονιά είναι ενταγμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It».

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε τι του αρέσει περισσότερο από τα δύο, μίλησε για το αν έχει διαφορές ο σεφ με τον μάγειρα, ενώ ανέφερε αν τα παιδιά του θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του.

-Στο παρελθόν είχες δικές σου εκπομπές, τώρα βρίσκεσαι ενταγμένος μέσα σε εκπομπή, πώς είναι αυτό;

Όταν έχεις δική σου εκπομπή, είσαι ο αρχηγός της, όπως και της ομάδας. Όταν δουλεύεις σ' ένα πρωινό, που έχω δουλέψει αρκετά στο παρελθόν, είσαι μέλος μιας ωραίας ομάδας, όπου ο ένας βοηθάει τον άλλον. Μου αρέσει να είμαι αρχηγός στη κουζίνα μου, είτε μέλος ομάδας, όπως μπορεί να είμαι σ' ένα πρωινό.

-Δεν σου αρέσει περισσότερο κάποιο από τα δύο;

Σίγουρα το να έχεις μια δική σου εκπομπή είναι ωραίο, αρκεί να σε αφήνουν να κάνεις αυτό που θέλεις, να μη σου αλλάζουν συνέχεια μέρες, ώρα, γιατί η εκπομπή πρέπει να βρει το κοινό της. Την τελευταία μου εκπομπή, την άλλαξαν πάρα πολύ στο ΜΕGΑ, δεν την τίμησαν, ενώ ο κόσμος είπε ότι είναι πολύ ωραία. Στο πρωινό, αν τα πας καλά με τους ανθρώπους και σε σέβονται, αντίστοιχα κάνεις τη δουλειά σου, από ένα άλλο κομμάτι της τηλεόρασης.

-Ποια είναι η διαφορά του σεφ, από τον μάγειρα;

Καταρχήν και οι δύο είναι μάγειρες, δεν αλλάζει κάτι, απλώς ο σεφ, στη γαλλική, είναι απλά η λέξη αρχηγός, που σημαίνει ότι θα πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες είναι σε ποιο πόστο θα σε βάλει να δουλέψει, αν θα σου δώσει άδεια, είναι αυτός που θα στήσει το μενού, τις συνταγές, κι ο άνθρωπος που θα είναι από κάτω του, θα είναι εκτελεστικό όργανο, αλλά και οι δύο έχουν σπουδάσει μαγειρική. Ο σεφ, μπορεί να έχει σπουδάσει παραπάνω, είτε να έχει κάποιες γνώσεις, οικονομικές, ψυχολογίας, να ξέρει πώς θα μιλήσει στο προσωπικό του και να μανατζάρει όλη την οικονομία της κουζίνας. Ένας μάγειρας μπορεί να είναι εκτελεστικό όργανο, να ξέρει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και σιγά-σιγά ν' ανεβαίνει στην ιεραρχία.

-Μέσα στις προσδοκίες σου, είναι τα παιδιά, ν' ακολουθήσουν το επάγγελμα σου;

Όχι, δεν είναι στις προσδοκίες μου τα παιδιά μου ν' ακολουθήσουν το επάγγελμα μου, θέλω να κάνουν αυτό που αγαπούν και τους αρέσει.

-Δεν διακρίνεις καμία τάση να στραφούν επαγγελματικά προς τον χώρο της μαγειρικής;

Τους αρέσει να μαγειρεύουν, τους αρέσει η μαγειρική, να δοκιμάζουν... από εκεί και πέρα στο τι θα κάνουν... είναι ακόμα μικροί. Ο Νικόλας που είναι στα 15 τώρα, αρχίζει να σκέφτεται κάποια πράγματα, αλλά ακόμα είναι νωρίς, ίσως σε 1-2 χρόνια να εστιάσει και να τοποθετηθεί πιο πολύ στο τι είναι αυτό που θέλει να κάνει, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved