Καραντίνα Edition: Οι Celebrities στη Μετακίνηση 6 όπως δεν τους έχεις ξαναδεί
Showbiz

Καραντίνα Edition: Οι Celebrities στη Μετακίνηση 6 όπως δεν τους έχεις ξαναδεί

Η νέα καθημερινότητα επηρέασε τους πάντες κι εμείς συγκεντρώσαμε φωτογραφίες των celebrities

Διανύουμε ήδη του δεύτερο lockdown της χώρας με τους πάντες να αγωνιούν για την έξαρση του ιού αλλά και το αβέβαιο αύριο μετά την εποχή του κορονοϊού.

Και σε αυτή την καραντίνα, επιτρέπονται οι απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις για τις οποίες μάλιστα θε πρέπει να ενημερώνουμε με γραπτό μήνυμα στο 13033.

Φυσικά η αγαπημένη μετακίνηση πολλών, η Μετακίνηση με τον αριθμό 6 η οποία αιτιολογεί την έξοδο με κατοικίδιο, τον περίπατο και την σωματική άθληση, η οποία ωστόσο μπορεί να γίνεται καθημερινά στα εντός της περιοχής μας.

Κάπως έτσι και η καθημερινότητα Ελλήνων, παρουσιαστών, ηθοποιών και τραγουδιστών, επηρεάστηκε αρκετά. Ο κόσμος τους θεάματος διανύει τη μεγαλύτερη κρίση, καθώς τα θέατρα και οι μουσικές σκηνές ήταν από τα πρώτα τα οποία έκλεισαν με την έξαρση τους πανδημίας.

Από την άλλη, τα social media και οι ενεργοί χρήστες ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, καθώς η συσκευή τηλεφώνου και οι δυνατότητές της, είναι η μόνη παρηγοριά για αρκετούς.

Και σε αυτό το lockdown οι αγαπημένοι μας celebrities δημοσίευσαν στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα, αλλά και τις σύντομες μετακινήσεις εκτός σπιτιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved