Νίκος Λεκάκης: Όσα αποκάλυψε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες
Showbiz

Νίκος Λεκάκης: Όσα αποκάλυψε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

«Ο Άγγελος θέλει να φροντίζει για τη διατήρηση της τάξης και της ευνομίας στο χωριό»

Ο επιμένων νικά και ο Νίκος Λεκάκης, μετά από όχι ένα αλλά πέντε δοκιμαστικά, κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο ρόλο του Άγγελου στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».

Ο ίδιος μίλησε για το πρώτο του τηλεοπτικό εισιτήριο, για τον ήρωα του, ενώ αποκάλυψε αν θα συλλάβουν τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για τις χασισοφυτείες.

Eίναι η πρώτη σας τηλεοπτική συμμετοχή;

«Ναι, η πρώτη. Πήρα το βάπτισμα του πυρός. Μόνο τυχερός κι ευγνώμων νιώθω».

Για τον ρόλο περάσατε από οντισιόν;

«Βέβαια και μάλιστα πέντε φορές. Ομως αυτό είναι κι ένα από το συστατικά της επιτυχίας της σειράς. Το γεγονός ότι οι δημιουργοί φιλτράρουν τα πάντα και ξέρουν τι ψάχνουν και τι θέλουν».

Πείτε μας για τον Άγγελο…

«Οι πληροφορίες μου έρχονται από τον πρώτο κύκλο καθώς ο ρόλος υπήρχε σε μικρότερη ηλικία, οπότε έπρεπε να αντλήσω υλικό από παλαιότερα επεισόδια. Εκτός από το πώς προσέγγισε τον ρόλο ο συνάδελφοι, έπρεπε να προσθέσω νέο στοιχεία αφού παρακολουθούμε την επανασύνδεση του ήρωα με τον παππού του, ενώ τώρα έχει ο ίδιος τα ηνία της ζωής του. Εκεί που έδωσα μεγάλη σημασία είναι σε αυτό που τον δένει με τον Νέστορα, που αποτελεί για εκείνον μια πιο υπαρκτή πατρική φιγούρα και είναι ένα πρόσωπο αξιοσέβαστο και ακριβοδίκαιο, με πνευματική μόρφωση και παιδεία, κάτι που έχει περάσει και στην προσωπικότητα του Αγγέλου. Εχει απορροφήσει σαν σφουγγάρι τις αρετές του παππού του χωρίς να το ξέρει. Ως εκ τούτου είναι ένα πλάσμα σοβαρό, που έχει αίσθηση της ευθύνης και αγαπάει τη δικαιοσύνη όχι με την έννοια της τιμωρίας αλλά της ισορροπίας των ανθρωπίνων σχέσεων».

Μήπως, λόγω του αυθορμητισμού του, κάνει κινήσει που ο Προύσαλης θεωρεί βεβιασμένες;

«Ουσιαστικά βλέπουμε ένα δίπολο. Ο ένας αφορμίζεται από τη θέρμη του νεαρού της ηλικίας του και κινητοποιείται για να κάνει πράγματα προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν και ο άλλος, που έχει μια εμπειρία ζωής είναι πιο εγκρατής. Ο Προύσαλης δεν δρα συχνά, αλλά όταν το κάνει είναι σημαντική η συμβολή του».

Ο Αγγελος φαίνεται πως με την κυρά Δέσπω, τη μητέρα του ενωμοτάρχη, έχει κάνει... χωριό.

«Στη σειρά οι γυναικείες προσωπικότητες είναι... γυναικάρες που έχουν λόγο και δρουν. Αυτό είναι βασικό συστατικό του σεναρίου. Σε κάθε σχέση υπάρχει μια τέτοια παρουσία. Η Δέσπω είναι οξυδερκής και δεν είναι τυχαίο που τη σέβεται όλο το χωριό. Οξυδερκής εκείνη, υπερδραστήριος ο Άγγελος, αυτά τα δύο έρχονται και δένουν. Μακάρι η Δέσπω να ήταν η Αρχή του Διαφανίου».

Τώρα που ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν τις χασισοφυτείες θα το πάρουν χαμπάρι ο Αγγελος και ο ενωμοτάρχης; Θα τους συλλάβουν;

«Από την πλευρά του Αγγέλου αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όποιος θέλει να ψάξει, ψάχνει και όποιος ψάχνει... βρίσκει. Ο Αγγελος είναι ένας άνθρωπος που θέλει να φροντίζει για τη διατήρηση της τάξης και της ευνομίας στο χωριό», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved