Άγριες Μέλισσες - Spoiler: «Ο Άγγελος πρέπει να μάθει ποιος ήταν ο Κυπραίος»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: «Ο Άγγελος πρέπει να μάθει ποιος ήταν ο Κυπραίος»

Ο Νίκος Λεκάκης έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από την επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», με τον ρόλο του Άγγελου.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για τον έρωτα του με τη Σοφούλα και αν θα συνεχίσει να την διεκδικεί, ενώ αποκάλυψε αν ο Τόλιας θα του ζητήσει συγγνώμη όταν μάθει τον πραγματικό λόγο που δεν έγιναν οι αρραβώνες.

Οι Αρχές βρέθηκαν επίσης πολύ κοντά στην ανακάλυψη του Δούκα αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Οντως πλησιάσαμε πολύ, αλλά αυτός ο άνθρωπος καταφέρνει να ξεφεύγει και... αυτονομείται».

Η Σοφούλα μπήκε στη ζωή του ήρωα σας χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση. Ακόμη κι εκεί ο Αγγελος πήρε πάνω του τη διάλυση του προξενιού.

«Είναι τίμιος χαρακτήρας και έρχεται να αντιπροσωπεύσει την ομάδα αυτών των ανθρώπων εκείνης της εποχής. Από την άλλη, αυτά είναι ζητήματα καρδιάς και πάντα χρειάζονταν, χρειάζονται και θα χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς».

Θα συνεχίσει να τη διεκδικεί;

«Ως Νίκος Λεκάκης, για τον δικό μου Αγγελο λέω πως από τη στιγμή που τη θέλει και η καρδιά του χτυπάει για εκείνη, δεν θα σταματήσει να προσπαθεί. Τώρα πώς θα το εκφράσει αυτό, θα το δούμε».

Ο Τόλλιας μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που δεν έγιναν οι αρραβώνες, θα ζητήσει συγγνώμη από τον Αγγελο;

«Θα το κάνει με τον τρόπο του. Θα καταλάβει το λάθος του και το πόσο καλά συμπεριφέρθηκε ο Αγγελος στην κόρη του. Θα τον εκτιμήσει ακόμη περισσότερο γιατί ανέλαβε την ευθύνη. Οσο για τον Μπάμπη, έχω να πω ότι θα την χτυπήσει την πόρτα, αλλά δεν είναι σίγουρο ποια πόρτα θα ανοίξει. Γενικά πρέπει να τον προσέχουμε».

Η μητέρα του Αγγέλου θα επιστρέψει στο Διαφάνι;

«Εχει ξανά παντρευτεί και μένει στη Θεσσαλονίκη, οπότε σεναριακά υπάρχει η αίσθηση ότι έχει ξαναφτιάξει τη , ζωή της. Δεν ξέρω αν θα τη δούμε στο χωριό».

Θα μάθει ποτέ ο Άγγελος ποιος ήταν ο Θωμάς Κυπραίος; Θα του το αποκαλύψει ο παππούς του;

«Ο Θωμάς αποτέλεσε ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του παππού του αλλά και του ίδιου. Μαζί με τον Νέστορα λειτούργησε σαν πατρικό πρότυπο. Εκείνος άλλωστε ήταν η αιτία της επανασύνδεσης της οικογένειας του. Τον έχει στην καρδιά του. Ο ταξίαρχος αποφεύγει να αναφερθεί στο θέμα. Δεν έχω πληροφορίες σχετικά, άλλο νομίζω ότι ο Αγγελος θα πρέπει να μάθει, θα ήταν πολύ κόντρα στον χαρακτήρα του να μην μπει στη διαδικασία να ψάξει», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved