Showbiz

Αφροδίτη Μπάρμπα: «Το «My Style Rocks» είναι πιο δύσκολο από το GNTM»  

 Για την εμπειρία της στο «My style rocks» μίλησε η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Το μοντέλο σε συνέντευξής της ανέφερε όσα την δυσκόλεψαν στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και αν ένιωσε πως κάποιες φορές αδικήθηκε.

Πως ήταν η εμπειρία της συμμετοχής σου στο «Μy style rocks»;

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, χαίρομαι που πήγα, έμαθα κάποια πράγματα και σίγουρα θα το έκανα ξανά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο παιχνίδι υπήρξαν στιγμές που ένιωσες ότι αδικήθηκες;

Σίγουρα κάποια κορίτσια ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική. Μπορεί να μην ήταν όλες οι κοπέλες αντικειμενικές, όμως, θέλω να πιστεύω ότι οι βαθμοί που έβαζαν ήταν αντικειμενικοί. Μπορεί κάποιες στιγμές να ένιωσα από ένα δύο άτομα ότι αδίκησαν στη βαθμολογία το δικό μου outfit.

Υπήρξε μέσα στο παιχνίδι κάτι που να σε δυσκόλεψε; Και αν ναι, τι ήταν αυτό;

Τα πολύωρα γυρίσματα έμενα δεν με επηρεάζουν, γιατί έχω μάθει από τη δουλειά μου να εργάζομαι πολλές ώρες. Ωστόσο, μια δύσκολη στιγμή ήταν όταν βρέθηκα, μπροστά στους κριτές, υποψήφια προς αποχώρηση δύο φορές.

Στο παρελθόν είχες δηλώσει συμμετοχή και στο «GΝΤΜ». Και στα δύο παιχνίδια κρίνεσαι. Ποιο παιχνίδι από τα δύο θεωρεί; ότι είναι πιο ανταγωνιστικό;

Αν και από το «GΝΤΜ» δεν έχω μεγάλη εμπειρία, γιατί δεν κατάφερα να μπω μέσα στο σπίτι, θεωρώ ότι το «My Style Rocks» είναι πιο δύσκολο. Κρίνεσαι και από τις συμπαίκτριες σου και από την κριτική επιτροπή. Πρέπει να καταλάβεις τι αρέσει σε όλους για να μπορέσεις να πετύχεις.

Ποιον κριτή ξεχώρισες από την επιτροπή;

Και οι τρεις είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Με τον κύριο Κουδουνάρη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ήξερα περίπου τι θα του άρεσε, παρόλο που εγώ μπορεί πολλές φορές να μην το έκανα. Ξεχώρισα και την Κατερίνα Στικούδη, η οποία μέσα στο παιχνίδι δίνει κουράγιο και ενθαρρύνει τα κορίτσια. Μπαίνει πραγματικά στην ψυχολογία τους, είπε στο 7 Μέρες TV.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved