Νικήτας Αργυρόπουλος: Έγινε 20 χρονών και δες αδημοσίευτες φώτο του!
Showbiz

Νικήτας Αργυρόπουλος: Έγινε 20 χρονών και δες αδημοσίευτες φώτο του!

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος, ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου έγινε 20 χρονών!

Ο Νικήτας έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς με εκείνα του μπαμπά του να είναι λίγο πιο έντονα, όπως οι γωνίες του προσώπου του και το στυλ.

Από τη μαμά του έχει πάρει τα εκφραστικά μάτια και το γλυκό χαμόγελο.

Ο Νικήτας είναι ο πρώτος καρπός του έρωτα της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου. Μαζί έχουν ακόμη έναν γιο, τον Άρη.

Ο Άρης και ο Νικήτας έχουν ένα χρόνο διαφορά και υπηρετούν τη μαμά πατρίδα μαζί εδώ και τρεις μήνες! Η Μαρία Μπακοδήμου είχε αναφέρει για τα παιδιά της που πήγαν φαντάροι: «Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάνε στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται… Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακή ότι πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα… Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ… Δεν πήγαμε να τους ψωνίσουμε, πήγαν μόνοι τους… Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν, την επόμενη Κυριακή πήγαμε για λίγο και ξαναπήγαμε και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ»!

Ο Νικήτας Αργυρόπουλος πριν λίγες μέρες έγινε είκοσι χρονών και τόσο ο μπαμπάς και η μαμά του, όσο και ο αδερφός του ανήρτησαν φωτογραφίες που τις είδαμε πρώτη φορά και δείτε τες και εσείς παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved