Ιωάννα Τούνη: Είχε νοσήσει από κορονοϊό το καλοκαίρι και το αποκάλυψε τώρα!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Είχε νοσήσει από κορονοϊό το καλοκαίρι και το αποκάλυψε τώρα!

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την αποκάλυψη τώρα, όμως είχε νοσήσει με κορονοϊό πολύ πριν η Θεσσαλονίκη βρεθεί σε τόσο δύσκολη κατάσταση όσο αυτή που βιώνει τώρα. 

Η όμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ανάμεσα στις διακοπές της τον περασμένο Αύγουστο είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, εκεί κάπου κοντά στα γενέθλιά της. Όμως δεν είχε αποκαλύψει τότε τίποτα.

Τώρα, με συνέντευξή της στο On time παραδέχτηκε ότι πέρασε την ασθένεια και πως τώρα και για αρκετούς ακόμα μήνες δεν ανησυχεί καθώς έχει αποκτήσει αντισώματα.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο» είπε η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη η οποία συνέχισε μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της:

«Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».

Η όμορφη Ιωάννα ζει σε... απομόνωση όπως όλοι μας στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και δείχνει να τηρεί στο ακέραιο όλα τα μέτρα προφύλαξης και μη διάδοσης του κορονοϊού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved