Μαρίνα Παντζοπούλου: Η εκπληκτική ομοιότητα με τη μαμά της, Ελένη μέσα από 5 φώτο!
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Η εκπληκτική ομοιότητα με τη μαμά της, Ελένη μέσα από 5 φώτο!

Η Μαρίνα Παντζοπούλου μεγαλώνει και όλο και περισσότερο μοιάζει στην κούκλα μαμά της, Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της πανέμορφης μικρής κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας.

Η μικρή Μαρίνα η οποία φοιτά σε Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση, είναι ένα υπέροχο και ζωηρό πλάσμα και όπως αποκάλυψε πρόσφατα και η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη στο Instagram μοιάζει πολύ σε εκείνη αλλά έχει και πολλά χαρακτηριστικά του μπαμπά της, Μάκη Πανζόπουλου!

«Νομίζω ότι μοιάζει στα μάτια του μπαμπά της.. τα χρώματα δικά σου, βέβαια.. κουκλίτσα» της έγραψε follower με την Ελένη να απαντά:«Έχει το χρώμα των ματιών μου, ο μπαμπάς έχει πράσινα μάτια!», απάντησε στο ένα ενώ στο άλλο σημείωσε: «σίγουρα», σε σχόλιο follower που ανέφερε: «το βλέμμα του μπαμπά της όμως!!! αυτό φαίνεται ξεκάθαρα».

Δείτε παρακάτω τις πέντε πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Μαρίνας Παντζοπούλου που μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη και θα ξετρελαθείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved