Άννα Φόνσου: «Θέλω να φύγω από τη ζωή και να σκέφτονται «ζει ή δεν ζει;»»
Showbiz

Άννα Φόνσου: «Θέλω να φύγω από τη ζωή και να σκέφτονται «ζει ή δεν ζει;»»

Tην Άννα Φόνσου φιλοξένησε η Έλενα Κατρίτση στο δεύτερο επεισόδιο του νέου κύκλου της εκπομπής «Προσωπικά» και μίλησε για τη ζωή της, που μοιάζει με ταινία του σινεμά.

Η Άννα Φόνσου εξομολογήθηκε ότι ο άνθρωπος που αγάπησε πιο πολύ , της λείπει κάθε μέρα που περνά και είναι η αγαπημένη της αδερφή, που έφυγε από τη ζωή πριν 8 χρόνια: «Της γράφω κάθε μέρα. Τα βράδια βασανίζομαι γιατί δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να συνηθίσω την απώλειά της».

Η Άννα Φόνσου έβαλε σκοπό της ζωής της να βοηθήσει τους αβοήθητους συναδέλφους της και τα κατάφερε δημιουργώντας το «Σπίτι του Ηθοποιού» και δεν δίστασε να πει στην Έλενα Κατρίτση: «Τι θα γίνει το σπίτι του ηθοποιού αν βαρεθώ και θέλω να φύγω. Κουράζομαι πολύ. Σηκώνομαι το πρωί και μέχρι τις 5 είμαι εκεί. Είναι γεμάτος ο χρόνος μου».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τρόπο που θα ήθελε να φύγει από τη ζωή. Η ίδια εξομολογήθηκε πως θα επιθυμούσε να είχε εξαφανιστεί πριν συμβεί αυτό το θλιβερό γεγονός για να μη πικράνει την θετή της κόρη, Άση.

«Σκέφτομαι λοιπόν ότι θέλω να φύγω από τη ζωή έτσι. Να πάρω ένα αεροπλάνο, να τα έχω τακτοποιήσει όλα, να πάω σε ένα μέρος που να μου αρέσει πολύ και κάποτε να φύγω από τη ζωή και να λένε “θυμάσαι μια τρελή που είχε κάνει το σπίτι του ηθοποιού Άραγε ζει ή δεν ζει;”. Δεν ζει… Γιατί δεν θέλω να πικράνω την Άση…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved