Η ελληνική σόουμπιζ στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο! (photos+video)
Showbiz

Η ελληνική σόουμπιζ στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο! (photos+video)

Το δεύτερο lockdown βρήκε τους celebrities αποφασισμένους να... πατάξουν τη μιζέρια, την κλεισούρα και την κακή ψυχολογία και να φέρουν νωρίτερα τα Χριστούγεννα. 

Φαίνεται πως είδαν το σαββατοκύριακο που διανύουμε ως μία καλή ευκαιρία για να στολίσουν γιορτινά τα σπίτια τους και να φέρουν λίγο νωρίτερα στους προσωπικούς τους χώρους τα Χριστούγεννα.

Όπως έκανε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος έβαλε τους δύο γιους του Γιάννη και Δημήτρη να στολίσουν το δέντρο στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του στη Βούλα.

Σαν... ιεροτελεστία είδαν τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Μπρούνο Τσιρίλο και η κόρη τους Μαρία Ροζάρια και έβαλαν γιορτινά τραγούδια για να τελειοποιήσουν το δημιούργημά τους.

Η Ρούλα Κορομηλά πάλι αποφάσισε όπως φαίνεται να στολίζει σιγά σιγά το δέντρο της και ανέβασε ένα σύντομο βίντεο με αυτό, αποκαλύπτοντας πως κάθε μέρα θα βάζει και από ένα στολίδι και έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα θα το τελειοποιήσει.

Στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού επικρατούσαν γέλια, παιχνίδια και στολισμός με τις κόρες τους να δείχνουν ενθουσιασμένες και χαρούμενες που επιτέλους στόλιζαν το δέντρο.

Και η Ελένη Τσολάκη όμως στόλισε το εντυπωσιακό της δέντρο, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία αγαπημένη της ανάμνηση από τα παιδικά της Χριστούγεννα, όταν, όπως είπε, κοιμόταν κάτω από το στολισμένο δέντρο προκειμένου να περιμένει τον Άγιο Βασίλη.

Λίγες μέρες νωρίτερα στόλισαν στο σπίτι και ο Αντώνης Σρόιτερ με τις κόρες του. Και ιδού το αποτέλεσμα:

sroiter2-1-786x1400.jpg
Ο ευτυχισμένος μπαμπάς με τις κόρες του.

Οι μικρές έβαλαν όλη τη φαντασία τους για να αρέσει και στον μπαμπά Αντώνη το αποτέλεσμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved