Αρναούτογλου: Μίλησε για τον γιο του και την αγαπημένη του και μας συγκίνησε!
Showbiz

Αρναούτογλου: Μίλησε για τον γιο του και την αγαπημένη του και μας συγκίνησε!

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν όμως το κάνει είναι χείμαρρος συναισθημάτων και αποκαλύψεων. 

Και αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής είχε φυλάξει τα πιο τρυφερά λόγια για τον γιο του Αναστάση και τη σύντροφό του και στενή συνεργάτιδά του Νάνσυ Αντωνίου.

Ο Γρηγόρης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε λόγω lockdown αλλά και για τη σχέση του με τη σύντροφό του. Διαβάστε τι είπε στην Real.

Πώς είναι η ψυχολογία σου, εν μέσω πανδημίας;

Είμαι καλά, αλλά προβληματισμένος και στεναχωρημένος με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και δίπλα μας. Προσπαθώ να κρατώ την ψυχολογία μου ανεβασμένη, γιατί αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι χρειάζονται και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Και ειδικά τις ψυχαγωγικές εκπομπές για να τους κρατήσουν παρέα αυτές τις δύσκολες ημέρες. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα από κόσμο που μου λέει πόσο έχει ανάγκη να γελάσει και να ξεχαστεί. Οπότε, αυτά μου δίνουν δύναμη να είμαι καλά και να συνεχίζω με αισιοδοξία.

Τι ή ποιοι θεωρείς ότι συντελούν στην επιτυχία της εκπομπής σου;

Καταρχάς, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής η Νάνσυ Αντωνίου, που είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του…

Πώς θα περιέγραφες τη σχέση σου με τον μικρό Αναστάση;

Δεν θα ήθελα να σου περιγράψω κάτι. Σκοπός είναι να σου την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στη ψυχή μου.

Κεφάλαιο Νάνσυ. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου αυτό το χαμογελαστό κορίτσι;

Ξέρεις ότι δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου. Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved