Τι λένε τα άστρα για την Ελένη Μενεγάκη
Showbiz

Τι λένε τα άστρα για την Ελένη Μενεγάκη

Την βασίλισσα της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη με βάση τον αστρολογικό της χάρτη αναλύει σήμερα ο αστρολόγος του gossip-tv.gr κ. Γιάννης Ριζόπουλος.

Σκορπίνα με εξαιρετικά επικοινωνιακά προσόντα (Ερμής, Αφροδίτη, Δίας στο Ζυγό και Σελήνη στους Διδύμους) η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει να φανεί ...τίποτα από τους καημούς που κρύβει βαθιά μέσα της.
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στον Ταύρο τη βοηθά να είναι πειθαρχημένη και -υπέρ του δέοντος-συνεπής στα καθήκοντα της αλλά παράλληλα προδίδει μια οικονομική και υπαρξιακή ανασφάλεια, που την κατευθύνει σε πιο «σίγουρες» επιλογές.

Βέβαια η ιστορία έχει αποδείξει ότι τέτοιες προσπάθειες διασφάλισης κοστίζουν σε ουσιαστικές στιγμές ευτυχίας και όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου (δηλαδή ο Ουρανός...) τότε βγαίνει όλη η κούραση και η απογοήτευση, με απρόβλεπτες συνέπειες. Το άτομο παγιδεύεται μέσα στο «σύστημα ασφαλείας» που το ίδιο έφτιαξε για να προστατευθεί. Συχνά οι εσωτερικές πιέσεις ετών σωματοποιούνται και τα προβλήματα υγείας διαδέχονται το ένα το άλλο.

Και η ικανότατη Ωραία Ελένη έχει τον Ουρανό μπροστά της, έτοιμο να της αποδείξει εμπράκτως ότι τίποτα δεν είναι αιώνιο, ούτε απρόσβλητο... Μετά το 2010 θα αρχίσουν οι απολογισμοί και οι ...αποχωρισμοί. Και για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά αποτελεσματικά, η δημοφιλής παρουσιάστρια χρειάζεται κάτι περισσότερο από την υποστήριξη του κοινού...
Εκτός όλων αυτών, μετά τα επόμενα γενέθλια της ίσως κληθεί να υπερασπιστεί το οικονομικό της μέλλον και σε μια τέτοια περίπτωση είναι βέβαιο ότι οι λεπτομέρειες των ...μαχών θα απασχολήσουν μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved