Γιάννης Μπέζος: Ξεσπά για τα ριάλιτι - «Είναι μια γελοιότητα»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: Ξεσπά για τα ριάλιτι - «Είναι μια γελοιότητα»

Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του ANT1, Παρουσιάστε και μιλά ανοιχτά για τα αντίπαλα προγράμματα της τηλεόρασης

Για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά και για την πανδημία του κορονοϊού μίλησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία δεν δίστασε να τα χαρακτηρίσει ως... γελοιότητα.

Για ποια σειρά απ' όσες έχετε πρωταγωνιστήσει θα ήσασταν θετικός να γίνει remake;

Πριν από χρόνια έκανα στο MEGA την «Κλινική περίπτωση», η οποία παίχθηκε μόλις για είκοσι επεισόδια, γιατί τα οικονομικά προβλήματα του καναλιού ήταν τεράστια. Ήταν μια ωραία σειρά, η οποία, ακριβώς επειδή έμεινε στη μέση και δεν συνεχίστηκε, θα μπορούσαμε να μπούμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε ξανά, αλλά όχι ως Remake, όσο τη συνέχεια της. Αυτό θα άξιζε τον κόπο πραγματικά. Βέβαια, ήταν ένα ακριβό σίριαλ. Είναι δύσκολοι πια οι καιροί γι' αυτά τα πράγματα. Το να κάνω το Remake μιας σειράς, προκειμένου να μεταφέρω το παλιό κλίμα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Βγάλατε τόσα χρήματα στην πορεία σας, ώστε μπορείτε, αν το θελήσετε, να ξεκουραστείτε και να αποστασιοποιηθείτε οπό τα πράγματα λ.χ. για πέντε χρόνια;

Δεν θέλω ούτε να ξεκουραστώ ούτε να αποστασιοποιηθώ. Δεν έχω τόσα χρήματα ώστε να καθίσω πέντε χρόνια και να μην κάνω τίποτα, αλλά σκοπεύω να συνεχίσω να δημιουργώ. Δεν υπήρξαν ποτέ τα χρήματα πρώτο μέλημα στις δουλειές μου, παρόλο που πληρώθηκα καλά.


Ποιο είναι το κυρίαρχο μέλημα στις δουλειές σας;

Να έχουν ένα επίπεδο γούστου, οι συνθήκες παραγωγής να είναι όσο γίνεται καλύτερες και βέβαια όλοι όσοι εμπλέκονται να είναι άνθρωποι που εκτιμώ. Οι άνθρωποι του θεάτρου φέτος έχουν δοκιμαστεί ολοκληρωτικά.

Πιστεύετε ότι θα υπάρχει ένα φωτεινό σημάδι αισιοδοξίας στους επόμενους
μήνες;

Δεν ξέρω τι να σας πω. Εδώ δεν μπορούν να απαντήσουν οι άνθρωποι που ειδικεύονται της πανδημίας. Η επιθυμία μας είναι όσο ο χρόνος κυλά να περάσει αυτή η λαίλαπα από πάνω μας. Η επιστήμη προχωρά. Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξει φως στο τούνελ. Για τα θέατρα, αυτή η σεζόν είναι καταδικασμένη. Ας ελπίσουμε να είμαστε σε ανάκαμψη το καλοκαίρι.

Δείτε παρακάτω πώς αντέδρασε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τα ριάλιτι....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved