Showbiz

H Δέσποινα Ολυμπίου ποζάρει με τη μητέρα της και μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους

Η Δέσποινα Ολυμπίου δημοσίευσε φωτογραφία με τη μητέρα της.

Η Δέσποινα Ολυμπίου τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στα social media, δημοσιεύοντας και πιο προσωπικές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ενώ μιλά ανοιχτά για το παιδάκι της αλλά και για την καθημερινότητα με τον αγαπημένο της.

«Δούλευα καιρό το γεγονός ότι θα έφευγα. Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στο μωρό. Ήθελα να είμαι λογική, ψύχραιμη, ρεαλίστρια. Του είπα "η μάμα πρέπει να πάει δουλειά, θα λείψω λίγες ημέρες να είσαι καλά". Έκλαιγα μια μέρα πριν στα μουλωχτά βλέποντας τον...» δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου για τον γιο της, όταν εκείνη αναγκάστηκε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτή τη φορά, η Δέσποινα Ολυμπίου θέλησε να κάνει μια διαφορετική ανάρτηση στο instagram τιμώντας τη δική της μητέρα. Η τραγουδίστρια πόζαρε με τη μαμά της βγάζοντας τη νέα τους κοινή φωτογραφία.

«Η μανούλα μου, η ανακούφιση μου. «Μάνα» Πόσο τυχερή είμαι» έγραψε για λεζάντα με τους followers της να σχολιάζουν την ομοιότητά τους αλλά και τη γλυκύτατη μητέρα της Δέσποινα Ολυμπίου.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved