Στέφανος Τσιτσιπάς: H αποκάλυψη για την αλλαγή στη ζωή του την εποχή του coivd-19
Showbiz

Στέφανος Τσιτσιπάς: H αποκάλυψη για την αλλαγή στη ζωή του την εποχή του coivd-19

Μπορεί τα νέα για το εμβόλιο να σκόρπισαν αισιοδοξία, ωστόσο το δεύτερο κύμα του COVID-19 μας βάζει σε σκέψεις ότι η ζωή ίσως δεν επιστρέψει ποτέ στην κατάσταση που γνωρίζαμε.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε τη νέα πραγματικότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η πανδημία.

«Ομολογώ ότι μου είναι δύσκολο να χειριστώ όλη αυτή την κατάσταση. Εχει προκαλέσει στασιμότητα και αβεβαιότητα σε πολλούς τομείς. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω, ζω και αναπνέω για ένα καλύτερο αύριο και αυτή τη στιγμή βιώνω μια παύση. Ο COVID-19 με έκανε να καταλάβω ότι είναι συναρπαστικό να βρίσκεσαι με ανθρώπους και να κουβεντιάζεις μαζί τους. Με βοήθησε να δεθώ περισσότερο. Με έκανε να αντιληφθώ την αξία της απλής καθημερινότητας. Με έφερε σε επαφή με τον εαυτό μου και τα συναισθήματα μου. Ο κορονοϊός με προκαλεί.

Ειδικά μετά το lockdown Νο2 οφείλω, όπως και όλοι μας, να κερδίσω τη μάχη της επιμονής και της υπομονής. Αγώνες χωρίς θεατές. Μου λείπει το κοινό, μου λείπει η κερκίδα. Οι θεατές είναι ουσιαστικοί - κι ας μην τους εκτιμάς όταν τους έχεις. Ο COVID-19 για μένα είναι σαν ένας... αγώνας τένις. Παίζουμε όλοι κρατώντας τις αποστάσεις. Δυστυχώς, μόνο στο τέλος του αγώνα μας δίνεται η δυνατότητα να πλησιάσουμε το φιλέ και να κάνουμε χειραψία», τόνισε στο GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved