Σήλια Κριθαριώτη: «Η βιομηχανία της μόδας είναι παγκόσμια και μας αφορά όλους»
Showbiz

Σήλια Κριθαριώτη: «Η βιομηχανία της μόδας είναι παγκόσμια και μας αφορά όλους»

Για τις αλλαγές που έχει φέρει η πανδημία και το δεύτερο lockdown στον δικό της χώρο μίλησε η σχεδιάστρια Υψηλής Ραπτικής, Σήλια Κριθαριώτη.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής της...

«Η μόδα αλλάζει, το e-commerce γιγαντώνεται - κι αυτό δεν θα αλλάξει. Τα αποτελέσματα της προηγούμενης Εβδομάδας Μόδας μέσω live Streaming δεν νομίζω ότι ενθουσίασαν το κοινό, ούτε κατάφεραν να αποδώσουν το κλίμα και τη δύναμη των συλλογών. Μπορεί η Υψηλή Ραπτική σε μια περίοδο αλλεπάλληλων lockdown να μην είναι επίκαιρη, αλλά η επιθυμία των γυναικών να έχουν ρούχα μοναδικά και φτιαγμένα αποκλειστικά για εκείνες είναι πολύ έντονη. Αυτή την περίοδο δεν δεχόμαστε πελάτες στο ατελιέ, έχουμε όμως τη δυνατότητα να κάνουμε private viewings σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Αν ανατρέξεις στην Ιστορία, σε μεγάλες κρίσεις, η επιθυμία της γυναίκας να αισθάνεται όμορφη και θελκτική ποτέ δεν σταματά. Η υγεία προέχει, αλλά η δημιουργικότητα είναι κομμάτι της ψυχικής υγείας και του βιοπορισμού για εκατομμύρια ανθρώπους. Φέτος διευρύναμε κι άλλο τη σειρά 5226 με leisurewaer και τη διαθέτουμε online. Παρακολουθούμε τι συμβαίνει στον κόσμο και αναζητάμε νέες αγορές. Γιατί η βιομηχανία της μόδας είναι παγκόσμια και μας αφορά όλους», είπε στο GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved