Happy Day: Έφη Σαρρή: «Είπα την ηλικία μου στον Τρύφωνα και με ξεμπρόστιασε»
Showbiz

Happy Day: Έφη Σαρρή: «Είπα την ηλικία μου στον Τρύφωνα και με ξεμπρόστιασε»

Happy Day: Η Έφη Σαρρή δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο Τρύφωνας Σαμαράς λίγη ώρα μετά το τέλος του j2US, το περασμένο Σάββατο.

«Κοίτα, η Έφη Σαρρή είναι δύσκολος άνθρωπος. Μην τη βλέπετε έτσι λίγο τρελούλα και του γιατρού, όταν μιλάει κανονικά είναι πολύ καλή. Μετά όταν έρχεται εδώ στο στούντιο ξεμωραίνεται, αλλά τι να κάνουμε... Μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία της και να είμαστε όλοι σαν την Έφη Σαρρή», δήλωσε on camera ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η Έφη Σαρρή, μιλώντας στο Happy Day, έδωσε τη δική της απάντηση στον παρτενέρ της στο show.

«Θα τον κάνω ντα ντα. Ο Τρύφωνας είναι ένα γλυκό και λίγο ανάλαφρο παιδί. Έκανα το λάθος να του εκμηστερευτώ αυτό το μεγάλο μυστικό της ηλικίας μου και εκείνος με ξεμπρόστιασε, με «έδωσε». Μιας όμως και το είπε τώρα και είπε ότι είμαι και μεγάλη. Μήπως θέλετε να το πω έτσι και δημοσίως να τελειώνει αυτό το θέμα με την ηλικία; Εγώ έχω τα γενέθλιά μου την Τετάρτη και κλείνω τα 77», είπε και συνέχισε:

«Εδώ με έχουν ενοχλήσει άλλα κι άλλα, θα με ενοχλήσει ο Τρύφωνας; Μιλάμε συνέχεια. Χθες με πήρε στις 03:30 το βράδυ, ήταν «αλλού». Ό,τι κάνει το κάνει με τρελό πάθος κι εμένα αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα ακούραστο πλάσμα και εμένα με εντυπωσιάζει γιατί εγώ είμαι τεμπέλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved