Χαραλαμπόπουλος:Συγκλονίζει με την περιγραφή του!Το ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος:Συγκλονίζει με την περιγραφή του!Το ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του

Γλίτωσε από θαύμα.

Για το ατύχημα που είχε, πριν από μερικά χρόνια, μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας (16-11).

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γλίτωσε ως εκ θαύματος από ατύχημα που είχε όταν πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, καθώς, όπως είπε, «η μοναδική πληγή στο γόνατο του ήταν σε μορφή Σταυρού».


«Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου και πολύ άσχημη. Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και τη γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση και οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με έναν μαγικό και άγιο τρόπο, ενώ έπεσε επάνω μου, εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσμα δευτερολέπτου, γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου».


«Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα εκτός από ένα τράνταγμα στη μέση μου. Η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω "εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου», είπε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved