Η Μαρίλια Μητρούση στο gossip-tv: Η κατάσταση της υγείας της μετά τον κορονοϊό και το θετικό μήνυμα
Showbiz

Η Μαρίλια Μητρούση στο gossip-tv: Η κατάσταση της υγείας της μετά τον κορονοϊό και το θετικό μήνυμα

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που η Μαρίλια Μητρούση ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι νόσησε από κορονοϊό.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη των αγαπημένων -επίσης ηθοποιών- Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι έχει κορονοϊό ενώ ταυτόχρονα μίλησε και στο gossip-tv.gr δεν έχει κάνει και πάρα πολλές αναρτήσεις στα social media, παρά το γεγονός ότι είναι και αρκετά δημοφιλής αλλά και λάτρης αυτών.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της κι εκείνη μας μίλησε για την κατάσταση της υγείας της σήμερα μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον ιό.

Όπως μας είπε, σήμερα είναι καλά, είναι χαρούμενη που τουλάχιστον πέρασε τον ιό με ήπια συμπτώματα, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό της θετικό μήνυμα!

«Είμαι πολύ καλύτερα. Έχουν περάσει όλα τα συμπτώματα. Το πιο δύσκολο κομμάτι που βίωσα με τον κορονοϊό ήταν το κομμάτι της απομόνωσης. Μπορεί να είναι 15 μέρες η καραντίνα αλλά για να είσαι σίγουρος ότι είσαι καλά και ότι ο ιός δεν μεταδίδεται, πρέπει να μείνεις μόνος σου γύρω στις 20-25 ημέρες, για το καλό των γύρω σου», είπε αρχικά στο gossip-tv.gr η Μαρίλια Μητρούση και συνέχισε:


«Θεωρώ ότι αυτό που πρέπει να κρατήσω εγώ από αυτό που πέρασα είναι ότι τώρα θα γίνω ένα κινητό αντίσωμα και αφού το έχω περάσει θα μπορώ να αγκαλιάσω με μεγάλη λαχτάρα τους δικούς μου ανθρώπους, καθώς τώρα ούτε εγώ γίνεται να τους κολλήσω αλλά ούτε κι εκείνοι εμένα. Το πέρασα ευτυχώς σε μια περίοδο καραντίνας, που έτσι κι αλλιώς θα ήμουν μέσα τηρώντας τα μέτρα.
Γενικότερα, προσπαθώ στη ζωή μου από όλες τις άσχημες καταστάσεις να κρατάω τα καλά πράγματα.
Προσπάθησα να γίνω δημιουργική όσο καιρό δεν ήμουν καλά και χάρηκα που το πέρασα όσο πιο ελαφρά γίνεται».

Τέλος ανέφερε:
«Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ο ιός δεν έχει να κάνει με τις ηλικίες και δεν κάνει διακρίσεις. Είναι ένας ιός ο οποίος σε μεγαλύτερες ηλικίες - και όχι μόνο βέβαια- μπορεί να γίνει θανατηφόρος. Εμείς τα νέα παιδιά πρέπει να προσέχουμε γιατί δεν είμαστε άτρωτοι. Στο πρώτο σύμπτωμα πρέπει να μένουμε σπίτι και να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών για να προστατεύσουμε τους γύρω μας.
Είναι χρέος μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved