Πανταζής: Όσα αποκάλυψε για τη Ζωή Δημητράκου και τη συμμετοχή τους στο J2US
Showbiz

Πανταζής: Όσα αποκάλυψε για τη Ζωή Δημητράκου και τη συμμετοχή τους στο J2US

Ο Λευτέρης Πανταζής κάθε Σάββατο βράδυ ανεβαίνει στην σκηνή του «Just the 2 of Us» με παρτενέρ την Ζωή Δημητράκου.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του μίλησε για την συνεργασία του με την γοητευτική αθλήτρια και παρουσιάστρια στο show του ΟPEN, για την πανδημία, αλλά και για την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Επειτα οπό δέκα χρόνια επιστρέφει στο «Just the 2 of Us». Η Ζωή Δημητράκου μίλησε με πολλή αγάπη για την αλήθεια με την οποία θεωρεί ότι πορεύεσαι.

Αυτή η αιθέρια ύπαρξη, αυτό το ερωτεύσιμο πλάσμα, με ψυχή μικρού παιδιού, έχει αρχές, πείσμα, θέληση και επαγγελματισμό. Η Ζωή έχει πολλά χαρίσματα. Η προσωπικότητα της αποτέλεσε έναν από τους λόγους που δέχθηκα με ευχαρίστηση την πρόσκληση «Just the 2 of Us». Είναι ένα βραβευμένο, χορτασμένο κορίτσι που έχει κάνει εξαιρετική πορεία στον αθλητισμό. Δεν τραγουδά. Θεώρησα μεγάλη πρόκληση να είμαι δίπλα της και να τη βοηθώ κάθε εβδομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Νομίζω ότι έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι σ' αυτήν την προσπάθεια της. Είναι επιμελής μαθήτρια. Έχει δει ζεστά αυτήν την προσπάθεια. Χρόνια κάνω παραγωγές με νέα παιδιά. Τους βοηθώ, τους παίρνω μαζί μου στις δουλειές. Πρώτη φορά βλέπω ένα κορίτσι τόσο τυπικό και πειθαρχημένο.

Πόσο άλλαξε η πανδημία τη ζωή σου;

Εμένα ο κορονοϊός μου έκανε ένα μεγάλο δώρο. Δέθηκα με το παιδί μου, που δεν το έβλεπα όσο ήθελα πριν. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθε και έμεινε στο σπίτι μου. Δεθήκαμε πολύ με την Κόνι. Τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε, τραγουδάγαμε, χορεύαμε. Ζήσαμε υπέροχες, μοναδικές, γεμάτες αγάπη στιγμές.

Ένιωσες περηφάνια όταν κέρδισε στο «Just the 2 of Us»;

Ναι, αισθάνθηκα περήφανος που κέρδισε. Ήξερα τις δυνατότητες της. Όταν της επέτρεψαν να δείξει όλα όσα έχει μάθει -γιατί πρέπει να σου πω ότι φοίτησε επί πέντε χρόνια σε μία από τις καλύτερες σχολές θεάτρου της Αμερικής, στο Μαϊάμι- ξεδίπλωσε όλες τις αρετές της. Αγκάλιασα με αγάπη το παιδί μου, γιατί ήθελα να της προσφέρω όσα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μου χαρίσουν οι γονείς μου. Χαίρομαι που τα κατάφερα. Με τον Τάσο Ξιάρχο έδεσαν πολύ. Ταίριαξαν. Έκαναν μαζί τα κοστούμια, σκηνοθετούσαν την εμφάνιση τους, επέλεγαν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Μου κατάκλεψαν οφείλω να σου πω τα καλλιτεχνικά μου ρούχα. Με ένα τρόπο ένιωθα ότι μπήκα και εγώ μαζί τους στο παιχνίδι. Επηρεάστηκα από την τόσο δημιουργική πορεία τους.

Η Κόνι συμμετείχε στο πάνελ του πρωινού προγράμματος της Φαίης Σκορδά. Γύρω στα μέσα Οκτώβρη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, σταμάτησε να εμφανίζεται και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram έγραψε ότι δεν της πήγαινε ιδιαίτερα αυτή π διαδικασία.

Είναι στον ΑΝΤ1 , απλώς ψάχνουν να βρουν ένα άλλο concept να κάνει, γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει, απ' ό,τι μου είπε. Τη ρώτησα και εγώ γιατί δεν είναι στο πάνελ και μου απάντησε: «Μπαμπά, δεν μπορούσα να κάνω gossip. Εγώ καλά καλά δεν ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα. Έλειπα χρόνια. Δεν μπορώ να κάνω κουτσομπολιό». Έχουν συζητήσει για να βρουν τι μπορεί να κάνει για να είναι χρήσιμη.

Θέλεις να φτάσετε στο τελικό με τη Ζωή;

Πετραδάκι πετραδάκι χτίζουμε το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα της δώσω τα φώτα μου και θα τη βοηθήσω. Είναι ένα χαρισματικό πλάσμα. Μακάρι να τα καταφέρουμε», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved