GNTΜ: Ο τυροκόμος επέστρεψε στη κτηνοτροφική του μονάδα και μιλάει για τη ζωή στη Λάρισα
Showbiz

GNTΜ: Ο τυροκόμος επέστρεψε στη κτηνοτροφική του μονάδα και μιλάει για τη ζωή στη Λάρισα

GNTΜ: Ο τυροκόμος του φετινού κύκλου του ριάλιτι μοντέλων βρίσκεται πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε όταν μπήκε στο σπίτι. 

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος έχει επιστρέψει πλέον κανονικά στις υποχρεώσεις του στην κτηνοτροφική μονάδα η οποία είναι και η κυριότερη δουλειά του.

Το πατρικό του βρίσκεται σε μία όμορφη και ήσυχη γειτονιά στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας και η μητέρα του, η κυρία Βάγια είναι μία κούκλα και όπως είπε, της μοιάζουν πολύ και οι δύο γιοι της.

Ο Παναγιώτης μίλησε για την τεράστια αδυναμία που έχει στη μητέρα του αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του τονίζοντας όμως πως σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει που έζησε όλο αυτό το όνειρο που είχε με το GNTM.

Η μητέρα του από την πλευρά της αποκάλυψε πως ο Παναγιώτης μικρός ήταν ήσυχος, όμως όσο μεγάλωνε εξέφραζε τις ανησυχίες του για τη μόδα αλλά την αγάπη του για τον κόσμο του μόντελινγκ και γι' αυτό και δεν είχε αντίρρηση που θα έμπαινε στο παιχνίδι όταν επιλέχθηκε. Τόνισε όμως πως η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν όταν ο Παναγιώτης της είπε πως σκόπευε να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι για έξι μήνες, αν τελικά έφτανε στον τελικό.

Δείτε την υπέροχη μητέρα του τυροκόμου και δείτε τον εν ώρα δουλειάς με τα ζώα του στην κτηνοτροφική μονάδα που διαθέτει στη Λάρισα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved