"Καρφιά" Μέγκι για Τούνη: «Μην είμαστε αχάριστες, να ελέγχουμε τα νεύρα μας»
Showbiz

"Καρφιά" Μέγκι για Τούνη: «Μην είμαστε αχάριστες, να ελέγχουμε τα νεύρα μας»

Νέος πόλεμος φαίνεται να ανοίγει στον εγχώριο κόσμο της showbiz αυτή τη φορά με την Μέγκι Ντριο και την Ιωάννα Τούνη.

Η Μέγκι Ντρίο «ξεσπά» κατά της Ιωάννας Τούνη και δηλώνει υπέρ της Σάσας Σταμάτη. Το πρώην μοντέλο του GNTM μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήρε θέση για όλα όσα έγιναν με το σάλο που προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη περί επιδόματος εν μέσω καραντίνας.

Να σας θυμίσουμε ότι ότι το μεσημέρι της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη απάντησε στη δημοσιογράφο σχετικά με τη δημοσίευση του ηχητικού αποσπάσματος που αφορούσε τη δήλωσή της για τα «800 ευρώ» και την κατηγόρησε περί δημοσίευσης ιδιωτικής συνομιλίας.

Από την μια πλευρά έχουμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να τάσσεται υπέρ της Ιωάννας Τούνη και από την άλλη τη Μέγκι Ντριο να τάσσεται υπερ. της Σάσας Σταμάτη.

Χαρακτηριστικά είπε η Μέγκι Ντριο: «Κάνω story για να πάρω θέση που συνήθως δεν το κάνω αλλά αυτή τη στιγμή θίγεται η αλήθεια μου. Είδα μερικά stories από την Ιωάννα Τούνη που βρίζει και κράζει πολύ άσχημα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είναι μία δημοσιογράφος που προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να δίνω συνεντεύξεις και ό,τι έχω πει στις συνεντεύξεις έτσι έχει γραφτεί. Οπότε, θεωρώ ότι πρέπει να μην είμαστε αχάριστες, να ελέγχουμε τα νεύρα μας και τις καταστάσεις. Θεωρώ ότι είναι άδικα τα stories της Ιωάννας Τούνη προσωπικά».

Δείτε το video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved