Μαυρίδης: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της συντρόφου του για την κατάστασή τους: «Είμαστε πολύ χάλια»
Showbiz

Μαυρίδης: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της συντρόφου του για την κατάστασή τους: «Είμαστε πολύ χάλια»

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση από κορονοϊό

Ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN Ευτυχείτε, με κορονοϊό.

Ο ίδιος, δεν μπορεί καν να μιλήσει στο τηλέφωνο, καθώς μετά από κάθε λέξη που βγάζει ακολουθεί βήχας.

«Συγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορονοϊό και εγώ και η γυναίκα μου.

Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», έγραψε σε μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Η σύντροφός του Κρίστη Καθαργιά, μιλώντας απόψε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” δεν έκρυψε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται λόγω των συμπτωμάτων:

«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ χάλια και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, θα δούμε αν θα ακολουθήσω κι εγώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο» είπε η ίδια φανερά καταβεβλημένη.

Δείτε τι είπε η Κρίστη Καθαργιά για την κατάστασή τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved