Συγκινεί η έκκληση της Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία: «Να προσευχηθούμε όλοι»
Showbiz

Συγκινεί η έκκληση της Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία: «Να προσευχηθούμε όλοι»

Έκκληση να προσευχηθούμε όλοι για την ανιψιά της, κόρη της αδελφής της, τη μικρή Αναστασία κάνει η Έρρικα Πρεζεράκου προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Από την περασμένη Πέμπτη, η μικρούλα η οποία διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο κεφάλι δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Βρίσκεται μαζί με τους γονείς της στο Χιούστον του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα κέντρο όπου της δίνουν 35% επιτυχία, ποσοστό πολύ υψηλό σε σχέση με αυτό που έδιναν στην Ελλάδα.

«Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες από την Πέμπτη και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες.

Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο... Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο.

Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε. Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει... Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ» αποκάλυψε σήμερα η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας ενώ η θεία της, η Έρρικα Πρεζεράκου με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που δημοσίευσε στα social media έκανε έκκληση σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν για να πάνε όλα καλά για τη μικρούλα. Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved