Θα εντυπωσιαστείς! Αυτά είναι τα πιο λαμπερά καραντινάτα γενέθλια γνωστής Ελληνίδας!
Showbiz

Θα εντυπωσιαστείς! Αυτά είναι τα πιο λαμπερά καραντινάτα γενέθλια γνωστής Ελληνίδας!

Τι και αν έχουμε δεύτερο lockdown, η γνωστή Ελληνίδα κατάφερε να περάσει υπέροχα και εντυπωσιακά τα γενέθλιά της με την οικογένειά της στο σπίτι…

Απόδειξη ότι έκανε τα πιο λαμπερά καραντινάτα γενέθλια είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έγινε 35 χρονών και έχει αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια που με αυτήν πέρασε τα γενέθλιά της.

Η λαμπερή κυρία έγραψε στο Instagram της: «Καραντινάτα γενέθλια ..

Ξεχωριστά κ ταυτόχρονα μοναδικά,όπως όλα άλλωστε ..

Μεγαλώνοντας κ ολοένα ωριμάζοντας κ εξελίσσοντας ως άνθρωπος,καταλήγω να εκτιμώ κ να ευγνωμονώ όσα απλόχερα μου δίνονται !

Την ευλογία να είμαι μητέρα,να έχω μια υγιής οικογένεια με την υγεία μας όλοι,να αντλώ δύναμη από τον ίδιο μου εαυτό που δεν είναι εύκολο να μένεις κ να κρατάς μοναχή σου μια οικογένεια,τις ευθύνες κ την φροντίδα της..

Η αστείρευτη ενέργεια κ οι θετικές σκέψεις,η θέληση,η καλή διάθεση,οι αρχές μου κ η άπειρη αγάπη με κάνουν να είμαι αυτό που φαίνομαι αλλά κ είμαι !

Μάνα,σύζυγος,νοικοκυρά,γυναίκα,κόρη,εγγονή κ επαγγελματίας και ανθρώπινη έτοιμη κ γεννημένη να αντιμετωπίζω καταστάσεις κ δοκιμασίες που σε αυτά τα χρόνια της ζωής μου έχουν υπάρξει ουκ ολίγες!

Να αγαπάτε

Να ονειρεύεστε

Να είστε ευγενείς κ φιλότιμοι

Να ζείτε τις στιγμές σας όλες όσο καλύτερα μπορείτε

Να γελάτε

Να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας νοιάζονται κ σας αγαπούν αληθινά κ να διώξετε καθε τοξικό άνθρωπο κ να είστε ευγνώμων για όλα,είτε καλό-είτε κακό,γιατί όλα επιστρέφονται κ γιατί κάθε τί που μας συνέβη γίνεται για κάποιον λόγο !
Ευχαριστώ άπειρα για τις ευχές σας
Αδυνατώ να απαντήσω προσωπικά σε όλους να με συγχωρείτε..
Ευχαριστώ όσους με θυμήθηκαν κ όσους όχι ..
Είναι για εμένα ένα ακόμα μάθημα αλλά κ επιβεβαίωση,ή αλλιώς ένα ξε-σκατάρισμα για ανθρώπους που κάνουν εκπτώσεις σε μια ευχή !
Να είστε όλοι σας καλά
Έχετε όλοι την αγάπη μου
Φιλί γλυκό σε όλους»!

Δείτε στην παρακάτω gallery ποια γνωστή Ελληνίδα έκανε λαμπερά γενέθλια εν μέσω lockdown!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved