Throwback: Όταν η Συριοπούλου πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ του Stavento!
Showbiz

Throwback: Όταν η Συριοπούλου πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ του Stavento!

Την απολαμβάνουμε ως Ρενάτα στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου. Πριν γίνει πρωταγωνίστρια όμως, η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι και μία πολλά υποσχόμενη και ταλαντούχα ηθοποιός. 

Και όπως κάθε νέος ηθοποιός, έτσι και εκείνη, στα πρώτα της βήματα, έκανε όποια δουλειά θεωρούσε αξιοπρεπή.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου βέβαια, στα πρώτα της βήματα είχε την τύχη να συνεργαστεί με έναν επίσης -εκείνον τον καιρό- πολυτάλαντο και πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη.

Ο λόγος για τον Stavento ή αν προτιμάτε Μιχάλη Κουινέλη ο οποίος είχε ετοιμάσει μία μεγάλη επιτυχία που αποδείχτηκε και ένα από τα εισιτήριά του για να γίνει ευρέως γνωστός στο κοινό του.

Ήταν το 2012 όταν η Ευαγγελία Συριοπούλου πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Πηδάω τα κύματα", μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Stavento, με την ηθοποιό και τον Μιχάλη Κουινέλη να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε όλη αυτή τη δουλειά.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι την ίδια χρονιά η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της και στον κινηματογράφο, ξεκινώντας έτσι μία λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής η οποία συνεχίζεται με την ίδια επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Στο βίντεο κλιπ ο τραγουδιστής και η ηθοποιός υποδύονται το ερωτευμένο ζευγάρι που έχει χωρίσει, με τον Μιχάλη να ζητά ξανά πίσω την αγαπημένη του για την οποία σκέφτεται με νοσταλγία τις όμορφες στιγμές που είχαν ζήσει.

Δείτε το υπέροχο βίντεο κλιπ παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved