Βασιλική Τρουφάκου: Ξεσπάει για τα θέατρα: «Αδιαφορούν για τον πολιτισμό!»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: Ξεσπάει για τα θέατρα: «Αδιαφορούν για τον πολιτισμό!»

Η Βασιλική Τρουφάκου ξεσπά για τον θάνατο του θεάτρου λόγω των μέτρων του κορονοϊού.

Η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία υποδύεται ένα θηλυκό-αγρίμι, τη Φραντζέσκα, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», μίλησε στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για όσα βιώνει ο χώρος των ηθοποιών που έχει χτυπηθεί από τα αλλεπάλληλα μέτρα για τον κορονοϊό, εκφράζοντας την αγωνία της, ενώ παίρνει θέση για τα lockdowns και δεν διστάζει να πει ότι η Πολιτεία έδειξε το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στους καλλιτέχνες!

«Πίστευα τον Μάρτιο ότι αυτή η καραντίνα θα ήταν μία και άπαξ. Τώρα νιώθω ότι την κάναμε τζάμπα. Με έχει πιάσει τρομερή απογοήτευση όταν διαβάζω για 2.500 κρούσματα καθημερινά. Μιλάμε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λέει η πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Και συνεχίζει: «Κανείς δεν ξέρει πότε θα δούμε φως στο τούνελ. Στη δεύτερη, στην τρίτη καραντίνα; Αυτό το πηγάδι φαντάζει χωρίς πάτο, εκτός και αν κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο το εμβόλιο και στη χώρα μας».

Όσο για τα χτυπήματα που έχει δεχτεί το θέατρο από τα μέτρα, η Βασιλική Τρουφάκου δεν κρύβει την οργή της. «Το θέατρο δέχτηκε τη χαριστική βολή. Έτσι κι αλλιώς έπασχε με τον τρόπο λειτουργίας του τα δέκα χρόνια των Μνημονίων. Ήδη οι άνθρωποι του πολιτισμού έπαιρναν εξευτελιστικούς μισθούς, δεν πληρώνονταν στις πρόβες. Σήμερα δεν μπορεί να είσαι μόνο ηθοποιός – είσαι ηθοποιός – ηλεκτρολόγος, ηθοποιός – σερβιτόρα – κομμωτής – αισθητικός. Μπήκε ταφόπλακα στο επάγγελμά μας. Δεν γίνεται να ζεις μόνο ως καλλιτέχνης» εξομολογείται, σύμφωνα με την Espresso.

«Όλη η αυστηρότητα της Πολιτείας εξαντλήθηκε στον πολιτισμό, ενώ στα μέσα μαζικής μεταφοράς ο ένας άνθρωπος είναι πάνω στον άλλον. Μέσα στα λεωφορεία γίνεται κορονοπάρτι! Φοβήθηκαν ακόμη και το καλοκαίρι στην ύπαιθρο να λειτουργήσουν τα θέατρα. Πραγματικά, είναι απίθανο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό μέσα στο θέατρο. Είναι σχεδόν αδύνατον. Και με μάσκα και με απόσταση και με θερμομέτρηση και με ηλεκτρονικό εισιτήριο πώς θα κολλήσεις» τονίζει η ηθοποιός στη συνέντευξή της στο «Enjoy», εκτοξεύοντας τα βέλη της και στους πολιτικούς: «Αδιαφορούν για τον πολιτισμό. Έχουν μια βαθιά αδιαφορία. Θεωρούν τον πολιτισμό πολυτέλεια. Δεν θα δώσουν και λογαριασμό στους καλλιτέχνες για το τι θα αποφασίσουν. Σιγά μην ασχοληθούν με το θέατρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved