Γυμνάζεται εν μέσω καραντίνας και «ρίχνει» το Instagram με το κορμί της!
Showbiz

Γυμνάζεται εν μέσω καραντίνας και «ρίχνει» το Instagram με το κορμί της!

Τι να πει κανείς για το κορμί της συγκεκριμένης κυρίας της ελληνικής showbiz!

Αναμφισβήτητα έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και φυσικά φροντίζει να περνάει πολύ χρόνο καθημερινά κάνοντας γυμναστική.

Αυτή είναι και η δουλειά της άλλωστε!

Ο λόγος για τη Σόφη Πασχάλη, η οποία συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά και εν μέσω καραντίνας και οι φωτογραφίες που ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι το κάτι άλλο!

Μάλιστα η ίδια δίνει και συμβουλές στους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να έχουν καλή ψυχολογία, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Πρόσφατα, είχε ποστάρει μια φωτογραφία στο Instagram και είχε γράψει:

«Φίλοι μου, ο φόβος υπερισχύει της γαλήνης αυτή τη περίοδο. Το άγνωστο κ η αβεβαιότητα έχουν δημιουργήσει θυμό! Οφείλουμε να μετουσιώσουμε το πονο, όσο δύσκολο κ αν είναι! Αν δεν το κάνουμε οδεύουμε στο γκρεμό ολικής αρρωστιας. Σας παραθέτω με όλη μου την αγάπη ένα διαλογισμό θετικής ενέργειας! Ξάπλωσε, κλείσε τα μάτια σου κ οραματισου. Είσαι στο κρεβάτι. Ξύπνησες. Ωστόσο, σήμερα είναι μια μέρα που θα κανεις ενα δώρο στον εαυτό σου, παρά των γεγονότων που ενδεχεται να ζεις. Ένα σπουδαίο δώρο.
Του θυμιζεις ότι ζεις! Ανοιγεις τα μάτια σου κ το πρώτο πράγμα που λες στον εαυτό σου είναι ευχαριστώ! Ευχαριστώ, γιατί ζω! Σηκώνεσαι, πας στο μπάνιο σε κοιτάς στο καθρέφτη, υπενθυμίζεις στον εαυτό σου, «είμαι υγιης» . Του χαμογελάς! Ετοιμάζεσαι να πας ένα περίπατο μονος σου, παρατηρώντας τα παντα! Ακους κ παρατηρείς! Ακους τους ήχους, παρατηρείς τους ανθρωπους, τη φύση, τα δέντρα, τα πουλιά τα παντα! Αναπνεεις! Συνεχίζεις.. οδεύεις προς τη παραλία βγάζεις τα παπούτσια σου κ ακουμπάς τα ακροδάχτυλα σου στο νερό κ ξαπλωνεις στη πανέμορφη λευκή, χρυσή άμμο. Ο ήλιος κάνει τη θάλασσα να λαμπυρίζει. Νιωθεις τη λάμψη κ τις ακτίνες του ηλίου, καθως η καθαρή ενεργεια εισχωρεί μέσα σου κ νιωθεις ζωντανός! Ζεις! Στο υπενθυμιζεις κ πάλι! Επιτρέπεις να σε πλημμυρίσει το συναίσθημα της γαλήνης κ αφήνεσαι. Ενα χρυσό χρωμα κατακλύζει όλο σου το σώμα! Παραμένεις όσο χρειάζεται. Όταν νιωσεις ετοιμος, ανοίγεις τα μάτια σου, επανέρχεσαι, νιώθοντας ευγνωμοσύνη γι αυτή την απόλαυση! Ζω! Σε ευχαριστώ... γιατί ζω! Αυτό να σου υπενθυμίζεις!».

Η Σόφη Πασχάλη μας γεμίζει θετική ενέργεια!

Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved