Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ (Photos)
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: Η κόρη της μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ (Photos)

H κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου και του Νίκου Συμεωνίδη μεγάλωσε και είναι μία κούκλα!

Η Βασιλική Ανδρίτσου μένει σπίτι με τον σύζυγό της και την κορούλα της και προσπαθεί και σε αυτό το lockdown να περνά ευχάριστα και δημιουργικά.

Η κόρη της σε σχεδόν τρεις μήνες γίνεται δύο ετών και είναι ένα τρισχαριτωμένο πλάσμα!

H Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης είδαν τη ζωή τους να αλλάζει τον Φεβρουάριο του 2019 όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή τους και σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ εκείνη τη χρονιά, που τόσο απλόχερα τους χάρισε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας τους.

χρονιά, που τόσο απλόχερα τους χάρισε την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό της κορούλας του.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είχε αναφέρει λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας της: «Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ».

Η κορούλα της Βασιλικής μεγαλώνει και η μανούλα πια είναι λάτρης του instagram και δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της Ανθένιας της, η οποία έχει πάρει τα ονόματα των δυο γιαγιάδων της, Ευανθία και Ιωάννα.

Δείτε την κόρη της Βασιλικής Ανδρίτσου που είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved