Μικαέλα Φωτιάδη: Έχετε δει τον κούκλο γιο της; (photo)
Showbiz

Μικαέλα Φωτιάδη: Έχετε δει τον κούκλο γιο της; (photo)

H Μικαέλα Φωτιάδη μας συστήνει τον κούκλο γιο της, φορώντας την πιπίλα του! Το μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο «GNTM» στο Star. 

Eίναι 26 ετών και είναι μανούλα ενός αγοριού. Γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά σε ηλικία 9 ετών μετακόμισε οικογενειακώς στην Κρήτη. Από τα 17 της ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Η καριέρα της ξεκίνησε από τοπικά καλλιστεία της Κρήτης, όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Young, σε ηλικία 21 χρονών κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2015 και το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Miss Ευρώπη στο Λίβανο.

Την απολαμβάνουμε κάθε απόγευμα στο ριάλιτι μόδας «My style rocks» και κλέβει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές!

Αν και δεν έχουμε συνηθίσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές με τον γιο της, η ίδια χάρει των γενεθλίων του γιου της, του ευχήθηκε με τον πιο ωραίο και γλυκό τρόπο με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Χρόνια μας πολλά ζωούλα μου, Χρήστος-Μιχαήλ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας, θα σας απαντήσω μόλις μπορέσω».

Δείτε την φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved