Γνωρίζετε τον κύριο που ποζάρει με τον Σάκη; Και όμως, είναι ο αδελφός του!
Showbiz

Γνωρίζετε τον κύριο που ποζάρει με τον Σάκη; Και όμως, είναι ο αδελφός του!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μεγαλύτερος αδελφός μιας μεγάλης οικογένειας με ακόμα τρία παιδιά. 

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε περισσότερο τον Τόλη ή Αποστόλη Ρουβά όπως τον γνωρίσαμε καλύτερα προσφάτως αφού είναι σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα και τον Βασίλη που διατηρεί χαμηλό προφίλ απέναντι στα media.

Ο Σάκης όμως έχει και έναν ακόμα αδελφό, κατά 19 ολόκληρα χρόνια μικρότερο, τον Νίκο που ο πατέρας του έχει αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του, μετά τον χωρισμό των γονιών του.

Ο 29χρονος Νίκος Ρουβάς, μπορεί να μην μοιάζει πολύ στον μεγάλο του αδερφό, όμως μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις τέχνες. Εκτός από τη μουσική, ο Νίκος ασχολείται και με το θέατρο και τη γλυπτική, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Παρότι έχει ως πρότυπο του τον αδερφό του σε παλαιότερη συνέντευξη ταυ έχει δηλώσει πως δεν διατυμπανίζει την οικογενειακή σχέση που έχει με τον αδερφό του γιατί δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την επωνυμία του.

«Στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του βήματα, αφρού θέλει ότι πετύχει να οφείλεται στις δικές του δυνάμεις», είχε αποκαλύψει στενός φίλος του Νίκου στο περιοδικό Χάι.

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και ήπιων τόνων νεαρό που λατρεύει τις κιθάρες, φροντίζοντας να τις κατασκευάζει ο ίδιος.

Προσφάτως, ο Νίκος άνοιξε και το δικό του κατάστημα και εργαστήριο γλυπτικής σε ξύλα ενώ έχει πολύ ταλέντο και στις σιδηροκατασκευές. Μάλιστα φτιάχνει και κοσμήματα από σίδερο και ξύλο. Το κατάστημά του βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην Κέρκυρα όπου και συνεχίζει να ζει.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί του και μάλιστα είχε αναφερθεί στον Νίκο πριν από δύο χρόνια, ανήμερα της γιορτής του τελευταίου λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα του The Voice:

«Να ευχηθώ χρόνια πολλά στον αδελφό μου Νίκο που ζει στην Κέρκυρα, δεν το 'χω ξανακάνει δημόσια».

Ο αδελφός του σταρ δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα στον λογαριασμό του στο Facebook και τον ευχαρίστησε.

«Σε ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου» έγραψε ο Νίκος Ρουβάς. Δείτε το απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved