Ο τρελός έρωτας του Ηλία Δρούλια με τη Μαρία της καρδιάς του!
Showbiz

Ο τρελός έρωτας του Ηλία Δρούλια με τη Μαρία της καρδιάς του!

O Ηλίας Δρούλιας, ένας εκ των δύο Droulias Brothers είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει!

Το άγνωστο ειδύλλιο αποκαλύφθηκε από τον ίδιο όταν θέλοντας να ευχηθεί στη Μαρία της καρδιάς του τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο, της έκανε μίνι ερωτική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από διακοπές και έγραψε με παραλήπτη εκείνη: "Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και τύχη... Να χαμογελάς πάντα και να γεμίζεις φως τη ζωή μου".

Ο περιζήτητος τραγουδιστής στο γυναικείο κοινό του καθώς με την εξωτερική του εμφάνιση μόνο απαρατήρητος δεν περνάει, δεν έχει μάτια παρά μόνο για εκείνη, τη μία και μοναδική Μαρία της καρδιάς του, τη Μαρία Μπιμπή η οποία είναι nail artist στο επάγγελμα.

Τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, όμως πρόσφατα ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από παλιότερες διακοπές τους. Κάτι που κάνει σπάνια ο ίδιος ενώ εκείνη έχει κλειδωμένο τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram. Στην εν λόγω φωτό απεικονίζεται και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές σε παραλία της Αμοργού.

Δείτε την gallery παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved