My Style Rocks: Η Μικαέλα επέστρεψε στα γυρίσματα μετά την απώλεια και το πένθος
Showbiz

My Style Rocks: Η Μικαέλα επέστρεψε στα γυρίσματα μετά την απώλεια και το πένθος

Μια αρκετά δύσκολη περίοδο βιώνει η Μικαέλα Φωτιάδη.

Την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τον GNTM, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Φέτος την παρακολουθούμε καθημερινά στο My Style Rocks, το οποίο μάλιστα ανανεώθηκε βάζοντας στο ριάλιτι μόδας και εντυπωσιακά αγόρια.

Ο πήχης φαίνεται να είναι ψηλά για τους συμμετέχοντες με την Μικαέλα Φωτιάδη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσει τους κριτές αλλά και να συγκεντρώσει υψηλές βαθμολογίες.

Μια μεγάλη απώλεια όμως τάραξε την ίδια, η οποία έχασε τη γιαγιά της, όσο εκείνη βρισκόταν στα γυρίσματα για το My Style Rocks. Αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων για τα επόμενα επεισόδιο, η Μικαέλα ενημερώθηκε για τον θάνατο του οικογενειακού της προσώπου.

Η ίδια μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Γιόρταζα χωρις να ξέρω οτι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω οταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό.. να μην μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα ειναι μια μαύρη μερα πλεον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων , γιατι ήσουν ενας Άγγελος στην γή και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι...Ειμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου ελεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου Παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις.
Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας οσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξανα δώ ποτέ.. Ελα στα ονειρα μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί. Σε περιμένω.. ήτα το μήνυμά της στο instagram.

Λίγες ημέρες μετά η Μικαέλα έπρεπε να βρεθεί στα επόμενα γυρίσματα για το ριάλιτι και έτσι επέστρεψε στο καθημερινό της πρόγραμμα κάνοντας σχετικές αναρτήσεις στο instagram, τονίζοντας ωστόσο την άσχημη ψυχολογία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved