Παναγιώταρου: Ξέχνα την όπως την ήξερες - Με καρέ ροζ μαλλιά μετά τον χωρισμό της
Showbiz

Παναγιώταρου: Ξέχνα την όπως την ήξερες - Με καρέ ροζ μαλλιά μετά τον χωρισμό της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. H ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει με τις στιλιστικές της επιλογές οι οποίες την βοήθησαν να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας.

Πολύ γρήγορα και η Αλεξάνδρα μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή δίπλα στον επί χρόνια αγαπημένο της Αριστομένη Γιαννόπουλο αλλά και τα σχέδια που έκανε εκείνη την εποχή στο πλευρό του.

Πράγματι, το ζευγάρι πέτυχε το μεγάλο του όνειρο κι έτσι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με μια λαμπρή τελετή η οποία και σχολιάστηκε έντονα από τα media. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί το πρόωρο τέλος αυτού του γάμου.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα, μιας και το ζευγάρι ουδέποτε δεν είχε μιλήσει για σύννεφα στη σχέση του, ενώ το βλέπαμε συχνά σε δημόσιες εξόδους.

Μάλιστα η Αλεξάνδρα σε δηλώσεις της άφησε υπονοούμενα για ενδεχόμενη επανασύνδεση. Μετά τον χωρισμό της πάντως η ίδια μετακόμισε σε νέο σπίτι, ενώ προχώρησε σε άλλη μια μεγάλη αλλαγή, την οποία μάλλον δεν περιμέναμε να δούμε στα μαλλιά της.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved