Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η μικρή Μαρίνα
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε τη νέα φωτογραφία με την κόρη της και πέρασε σε αποκαλύψεις.

Φέτος αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, έπειτα από 30 περίπου χρόνια πετυχημένης πορείας. Η Ελένη Μενεγάκη σκεφτόταν καιρό την απόφασή της, κάτι που θέλησε να ανακοινώσει η ίδια στους τηλεθεατές της, λίγο πριν το φινάλε της περσινής σεζόν.

Και ενώ αρχικά οι φήμες και τα δημοσιεύματα την ήθελαν να μετακομίζει σε άλλο κανάλι, η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να περάσει χρόνο εκτός τηλεόρασης, παρέα πάντα με την οικογένειά της.

Κάτι το οποίο συνέβη, με την ωραία Ελένη να δημοσιεύει φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα εντός και εκτός σπιτιού. Η πανδημία του κορονοϊού κράτησε και την Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι, η οποία κάνει τις απαραίτητες εξόδους στην περιοχή της και συγκεκριμένα στα Μελίσσια όπου και ζει εδώ και πολλά χρόνια.

Πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram είδαμε την κούκλα κόρη της, Μαρίνα! Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία με τη μικρή της και όπως ήταν αναμενόμενο το instagram πήρε... φωτιά από likes και σχόλια.

Μάλιστα η παρουσιάστρια δέχτηκε ερώτηση για το χρώμα των ματιών που έχει η κόρη της, αλλά και σε ποιον από τους γονείς της μοιάζει η μικρή Μαρίνα.

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved