Ο Χατζηπαναγιώτης περνάει το lockdown στον παράδεισο του στην Καλαμάτα
Showbiz

Ο Χατζηπαναγιώτης περνάει το lockdown στον παράδεισο του στην Καλαμάτα

Διανύοντας το δεύτερο lockdown, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρήκε την καλύτερη λύση για να περάσει εποικοδομητικά τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Μάλιστα, μετέτρεψε αυτή την περίοδο ως την καλύτερη ευκαιρία για να κάνει διακοπές αλλά και να φροντίσει το κτήμα που διαθέτει στη Μεσσηνία.

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου διαθέτουν εκεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο όπου και εκμεταλλεύονται τουριστικά, τα καλοκαίρια κυρίως, τα πολυτελή στούντιο που έχουν χτίσει.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επισκέπτεται συχνά το λατρεμένο του μέρος και το περιποιείται απ' άκρη σ' άκρη. Ο τεράστιος κήπος με τις πορτοκαλιές, τις ροδιές και τα μυρωδάτα λουλούδια αλλά και το γεμάτο καλούδια μποστάνι χρειάζεται συνεχώς περιποίηση και έτσι ο γνωστός ηθοποιός βρίσκει εύκολα προφάσεις, ακόμα και τον χειμώνα, για να κατεβαίνει στην Καλαμάτα, σε μία υπέροχη τοποθεσία για να απολαμβάνει καθαρό αέρα, ηρεμία και χαλάρωση.

Αυτό κάνει και τώρα που λόγω της πανδημίας υπάρχει το lockdown. Βρίσκεται εδώ και καιρό στον επίγειο παράδεισό του, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα σκυλιά του και δεν αγχώνεται καθόλου για το πότε θα επιστρέψει.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λόγω υποχρεώσεών της με το J2US δεν μπορεί να τον ακολουθεί, όπως ούτε και η Δανάη Μπάρκα που λόγω της εκπομπής της Πάμε Δανάη, πρέπει να βρίσκεται καθημερινά στα τηλεοπτικά πλατό.

Όμως, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν δείχνει να στεναχωριέται καθόλου για τη... μοναξιά του αφού έχει δεκάδες πράγματα να κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πράγματα που του αρέσουν πολύ και που τον βοηθούν να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να απολαύσει όμορφες στιγμές στη φύση που τόσο πολύ αγαπά.

Δείτε φωτογραφίες που ανεβάζει ο ηθοποιός από τον επίγειο παράδεισό του καθημερινά αυτές τις μέρες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved