Γιώργος Καραμίχος: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή on camera που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή on camera που δεν περιμέναμε!

O Γιώργος Καραμίχος,  ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show και προέβη και σε μία προσωπική αποκάλυψη που σίγουρα δεν την περιμέναμε!

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά για το lockdown: «Οι άνθρωποι που τα πάνε καλά με τον εαυτό τους τα πάνε καλά και το lockdown. Eίναι ωραίο να έχεις κατάθλιψη, μην φρικάρουμε, αρκεί να το αποδεχτείς…»

Και αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος: « Έχω μαζί μου το γιο μου δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου είναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιος μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς»!

Όσο για την μητέρα του γιου του, δήλωσε: «Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα αλλά τώρα είναι καλά. Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε»!

Όσο για το εάν θα επιστρέψει στην Αμερική τόνισε: « Το ιδανικό θα ήταν να είναι εδώ η βάση μου, Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω στην Αμερική. Καλό θα ήταν να πηγαίνω μόνο για δυο μήνες, για τη σχολή και τις δουλειές μου».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved