Δεν θα πιστεύεις ποια Ελληνίδα έφτασε στον ημιτελικό του Masked Singer της Γερμανίας
Showbiz

Δεν θα πιστεύεις ποια Ελληνίδα έφτασε στον ημιτελικό του Masked Singer της Γερμανίας

Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της Ελληνίδας τραγουδίστριας που κρύβονταν πίσω από τη μάσκα του σόου «Masked Signer» της Γερμανίας.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό και το σοκ όλων ήταν μεγάλο, όταν εκείνη έβγαλε τη μάσκα της.

Στo κορεάτικης παραγωγής show διαγωνίζονται διάσημα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και επιπλέον υπάρχει μια τετραμελής κριτική επιτροπή και μια guest εμφάνιση κριτή κάθε εβδομάδα που βαθμολογούν τις επιδόσεις των μεταμφιεσμένων διαγωνιζόμενων στην ερμηνεία γνωστών τραγουδιών.

Ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί από το show και έτσι θα αποκαλύπτεται η ταυτότητά του μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα κουστούμια της παραγωγής.

Στο σόου της Γερμανίας στον ημιτελικό έφτασε η Βίκυ Λέανδρος και το μάθαμε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (20-11).

Το σόου αυτό σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα έχει «κλειδώσει» στον ΣΚΑΙ. Η διεύθυνση του προγράμματος και η ομάδα της εκπομπής εργάζονται πυρετωδώς για να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το νέο show.

Δες την αποκάλυψη της στο βίντεο και το σοκ των κριτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved