Η εξομολόγηση της Σκορδά: «Ξυπνάω το πρωί και έπαθα σοκ ψυχολογικό. Ένιωθα κενό…»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Σκορδά: «Ξυπνάω το πρωί και έπαθα σοκ ψυχολογικό. Ένιωθα κενό…»

 H Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς ήταν η πρώτη φορά χωρίς τα παιδιά της, Γιάννη και Δημήτρη, το Σαββατοκύριακο.

Με αφορμή το Q & A που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στο instagram, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε: «Δεν θα ξεχάσω κάποια στιγμή – δεν το έχω πει αυτό – ήταν το πρώτο σαββατοκύριακο που δεν θα ήμουν με τα παιδιά – ας μην το συνεχίσουμε – και ξυπνάω το πρωί και έπαθα σοκ ψυχολογικό. Δεν ήξερα, ένιωθα κενό.».

Και υπογράμμισε: «Γιατί προφανώς όταν έρχονται στη ζωή μιας γυναίκας τα παιδιά – τουλάχιστον σε εμένα – ξεχνάς οτιδήποτε άλλο. Και δεν ήξερα τι να κάνω. Έκανα κάποιες δουλειές από το πρωί, έκανα ντουλάπες, 12 είχαν τελειώσει οι ντουλάπες. Λέω θα πάω να κάνω τα νύχια μου. Αν δεν κλείσεις ραντεβού που να βρεις…»»!

Και υπογράμμισε: «Και παίρνω την Φουρέιρα και κοιμόταν προφανώς. Δεν ξέρω πως μου ήρθε, τα νύχια της ήταν πολύ ωραία; Δεν ξέρω τι έπαθα. Με παίρνει πίσω και μου λέει «τί έγινε;». Και της λέω «τώρα πρέπει να μου βρεις κάπου να πάω να κάτσω 4 ώρες και να ασχολούνται με τα νύχια μου». Κι άμα σας πω ότι μου έκλεισε και ραντεβού, μου τα κανόνισε όλα μέσα σε 10 λεπτά μέσα στον ύπνο της. Που θα μπορούσε να μου πει είσαι τρελή γειά σου. Οπότε όταν την βλέπω σκέφτομαι αυτό, νύχια και εκείνο το Σάββατο που δεν ήξερα τι να κάνω»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved