Στα χνάρια της Βανδή ο γιος της! Έφτιαξε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα κι έδωσε τη συνταγή
Showbiz

Στα χνάρια της Βανδή ο γιος της! Έφτιαξε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα κι έδωσε τη συνταγή

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους followers της Δέσποινας Βανδή το πρωί της Παρασκευής (20-11).

Φαίνεται πως ο κούκλος γιος της, ο Γιώργος Νικολαΐδης πήρε από το ταλέντο της και δεν εννοούμε αυτό της φωνής, γιατί αυτό το πήρε η Μελίνα.

Τι άλλο ξέρει η Δέσποινα να κάνει πολύ καλά και είναι μάλιστα και αρκετά δημιουργική; Μα φυσικά να μαγειρεύει!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί με τους followers της, τις απίθανες συνταγές της. Αυτή τη φορά όμως δεν πόσταρε δική της συνταγή, αλλά του γιου της.

Ο Γιώργος μπήκε στην κουζίνα κι ετοίμασε Χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

«Ο γιος μου πήρε την αγάπη μου για την κουζίνα! Φέτος τα πρώτα χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα έφαγα από αυτόν!», έγραψε η ίδια κάτω από τις «λαχταριστές» φωτογραφίες που πόσταρε.

Κι επειδή σίγουρα θα αναζητήσεις τη συνταγή, τη βρήκαμε και δες πώς θα τα φτιάξεις κι εσύ!

«Κουλουράκια κανέλας: Λοιπόν η συνταγή είναι απλή. Σε ένα μπολ βάζουμε 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει 4 κουταλάκια του γλυκού κανέλα 2 κουταλάκια του γλυκού σόδα και μια πρεζα αλάτι. Πάμε στο δεύτερο μπολ το οποίο έχει μισή κούπα μέλι και τα 3/4 μιας κούπας καλαμποκέλαιο. Τώρα πάμε στο μίξερ στο οποίο θα βάλετε 2,5 κουταλιές της σούπας κονιάκ και 1 πορτοκαλί.

Τα χτυπάμε στο μίξερ και η ζύμη είναι έτοιμη. Προσοχη! αν η ζύμη κολλάει έστω και λίγο πάνω στο χέρι σας όταν την πιάνεται τότε πρέπει να ρίξετε και άλλο λίγο αλεύρι μέχρι να μην κολλάει καθόλου. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε ότι σχήμα θέλετε και τα ψήνεται στους 180 βαθμούς για 15-16 λεπτά. Μολις τα βγάλετε από τον φούρνο τα αφήνετε να ξεκουραστούνε για 10 λεπτά και είναι έτοιμα.(Μπορείτε να βάλετε και λουόμενη σοκολάτα από πάνω)», έγραψε ο ίδιος δίνοντας την απίθανη αυτή συνταγή.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved