Έφη Παπαθεοδώρου: «Στο χωριό μου έδωσαν το όνομα "Θεοπούλα" σε λάδι!
Showbiz

Έφη Παπαθεοδώρου: «Στο χωριό μου έδωσαν το όνομα "Θεοπούλα" σε λάδι!

Η Έφη Παπαθεοδώρου, μίλησε για την καραντίνα και τον φόβο της για τον κορονοϊό, για την επαγγελματική της ζωή, για την καθημερινότητα της, αλλά και για το ότι έδωσαν το τηλεοπτικό της όνομα σε λάδι, στο χωριό της στην Τριχωνίδα, όπου το ονόμασαν: "Λάδι της Θεοπούλας".

Τις επαναλήψεις των σίριαλ "Παρά 5" και "Λατρεμένοι μου γείτονες", τις βλέπετε;

Στο χωριό δεν τα έβλεπα, αλλά ούτε κι εδώ. Το "Παρά 5", ύστερα από τρεις φορές, δεν το ξαναείδα πια.

Γιατί όχι, το βαρεθήκατε;

Δεν μπορώ, τελείωσε πια... Ναι το βαρέθηκα, τι θα γίνει; Δε μπορώ άλλο...(Γέλια). Στο "Λατρεμένοι μου γείτονες", είδα μια σκηνή που είχα ξεχάσει, έκανα τον άγγελο... Τι κρύο είχα περάσει, γιατί μου φορούσαν κάτι αραχνοΰφαντα...Ήταν πολύ ωραίες και πολύ ακριβές αυτές οι σειρές, άλλα χρόνια τότε...

Σταμάτησε ο κόσμος, μετά από τόσα χρόνια, να σας αποκαλεί "Θεοπούλα";

Συνεχώς "Θεοπούλα" με λένε, αφού στο χωριό μου έβγαλαν το καινούργιο λάδι, ο ξάδελφός μου το ονόμασε: "Το λάδι της Θεοπούλας".Ήταν ευτυχία μεγάλη ο ρόλος αυτός, κι αυτό συνέβη χάρη στη μακαρίτισσα την Ειρήνη Κουμαριανού. Αν δεν ήταν αυτή δεν θα έπαιρνα τον ρόλο, εκείνη με σύστησε...

Τι συνέβη τότε;

Ήμασταν στην Πάτμο, κάναμε ξένη ταινία το: "Όπα", ο σκηνοθέτης ήταν Ινδός. Τρεις περίεργες γριές, η μακαρίτισσα η Ζάρπα, η Τιτίκα Σαριγκούλη κι εγώ, εκεί είδα κάποια στιγμή την Ειρήνη, που είχαμε παλιά γνωριμία, είχαμε παίξει και μαζί. Τότε ανταλλάξαμε τηλέφωνα και τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, με πήραν τηλέφωνο από το "Παρά 5". Η Ειρήνη είχε ένα τρομερό ένστικτο για το τι πρέπει να παίξει κάποιος και πού, κάτι που δεν έχω εγώ. Μετά έμαθα ότι είχαν προτείνει πολλές ηθοποιούς, αλλά εκείνη είπε να πάρουν εμένα, επίσης ήταν κι η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη, να έχει δύο γιαγιάδες τελείως "τζαζ". Με τον Γιώργο κάναμε τώρα τελευταία και τρεις πολύ ωραίες διαφημίσει που κυκλοφορούν μόνο στο διαδίκτυο και μας πλήρωσαν καλά. Ο Γιώργος με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένη με το ποσό που πήρα και του απάντησα: "Γιώργο μου, για σένα θα το έκανα και δωρεάν".

Σας μιλάει στον πληθυντικό ο Γιώργος Καπουτζίδης;

Ναι, από σεβασμό. Ο Γιώργος είναι από τα αγαπημένα μου παιδιά, από τα λίγα που αγαπώ κι εκτιμώ, το αξίζει.

Ετοιμάζετε κάτι άλλο επαγγελματικά ή πρώτα θα δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την πανδημία;

Μετά από το σίριαλ, θα κάνω μια ταινία που λέγεται: "Το μινόρε της λάμιας". Είναι ένα παράξενο έργο, που το έχει γράψει ο Κώστα5 Κουτσολιώτα5, με τη γυναίκα του Ελίζα Σίουκ, με τους οποίους είχα γνωριστεί όταν έκανα μια ελληνοφιλανδική ταινία στην Ελλάδα, μια περιπέτεια. Μου είπε τότε ότι ήθελε να κάνει μια ταινία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Σιάτιστα. Κάναμε την ταινία "Winter", που την γυρίσαμε πριν κάποια χρόνια στο παλιό ερειπωμένο τους σπίτι στη Σιάτιστα, την οποία παίξαμε στην Νέα Υόρκη, πήραμε καλύτερες κριτικές. Είναι μια παράξενη ιστορία η τωρινή, θα γινόταν στη Θεσσαλονίκη, όπου βγαίνει ένα τέρας από τη θάλασσα, ο οποίος Κώστας, έχει βραβευτεί για τα εφέ που κάνει. Τους περιμένω τον Γενάρη να έρθουν να συνεχίσουμε την ταινία, να την κάνουμε μετά από τόσα χρόνια. Είναι πρωτότυπη και διαφορετική ταινία, από αυτέ5 που ξέρουμε, ελπίζω να έχει επιτυχία και να ολοκληρωθεί, γιατί αν μας κλείσουν και πάλι με καραντίνα για τον κορονοϊό, δεν ξέρω κι εγώ πότε θα πάει, σύμφωνα με το «Λοιπόν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved