Κώστας Αναγνωστόπουλος: Δείτε πρώτη φορά το εξοχικό του και θα ξετρελαθείτε!
Showbiz

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Δείτε πρώτη φορά το εξοχικό του και θα ξετρελαθείτε!

Έχεις δει το παραθαλάσσιο εξοχικό του Κώστα Αναγνωστόπουλου, που έγινε γνωστός από το Survivor και είχε το παρατσούκλι «Μισθοφόρος»;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος άνοιξε το εξοχικό σπίτι του και πάθαμε πλάκα τόσο με τη θέα που έχει όσο και με το εσωτερικό του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στην κάμερα του Happy Day: «Στην ουσία δεν μας έχει γίνει καμία πρόταση σε κανέναν μας. Οπότε, πώς μπορούν να λένε κάποιοι ότι είναι ακριβό, ενώ δεν μας έχουν κάνει πρόταση. Έχω πάρει αρκετούς διευθυντές καναλιών τηλέφωνο, αλλά δεν μου το έχουν σηκώσει, για να τους προτείνω κάτι στο να γίνει το All Star Survivor. Έχω μια ιδέα, έχουμε συζητήσει κάποιοι παίκτες, οπότε τους δίνω εγώ το μπαλάκι, τους κάνω την πάσα, πάρτε με τηλέφωνο να σας πω τι έχω σκεφτεί.»!

Και υπογράμμισε: «Στην αρχή είχα δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν έδωσα τόσο βάση. Από και πέρα, το συζητάω. Φέτος έχω συζητήσει δύο-τρία πράγματα. Ναι, να είμαι σε πάνελ. Είναι κάτι που δεν το βγάζω, όπως δεν το ήθελα όταν βγήκα λόγω της δουλειάς μου, όχι ότι δεν προλάβαινα. Οπότε, γιατί όχι;»!

Όσο για το παραθαλάσσιο σπίτι του, η διακόσμηση είναι ιδιαίτερη μιας και σου θυμίζει σπίτι μιας άλλης εποχής και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μπορεί να απολαμβάνει από το σπίτι του το απέραντο γαλάζιο!

Δείτε το εξοχικό του Μισθοφόρου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved