Τζένη Μπότση: Θα λιώσεις! Δες την ενός έτους κόρη της, Αλίκη να τρώει μόνη της!
Showbiz

Τζένη Μπότση: Θα λιώσεις! Δες την ενός έτους κόρη της, Αλίκη να τρώει μόνη της!

Η κόρη της Τζένης Μπότση μεγάλωσε και τρώει μόνη της! Εσύ είδες τη μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά της;

Η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνει κάθε λεπτό με την μικρή της και η χαρά σε αυτή τη φάση είναι απεριόριστη καθώς η μικρή έχει ήδη αρχίσει και στέκεται στα πόδια της, τρώει κάποιες τροφές μόνη της και αυτό την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

Η μικρή Αλίκη έσβησε το πρώτο κεράκι στην τούρτα της και η ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα πρώτα γενέθλια της κόρης της και σχολίασε:

«Πέρασε λοιπόν ένας χρόνος!!! Ένας χρόνος που σε έχουμε κοντά μας και πραγματικά.... ώρες ώρες νομίζω ότι ήταν χθες που σε πρωτοείδα, άλλες φορές νομίζω ότι ήσουν εδώ πάντα!! Ένας χρόνος με την Αλίκη!!!

Να πω και από εδώ ένα χρόνια πολλά μέσα από την ψυχή μου, στην αδερφή μου, που της κλέψαμε τη μοναδικότητα των γενεθλίων της , μιας και οι δυο αυτές γυναίκες της ζωή μου, έχουν γενέθλια την ίδια μέρα!!! Σας αγαπώ όσο δεν φαντάζεστε και τις δυο!!! #birthaday #birthdaycake @maniadelou #happy @rosie_botbot»!

Η Τζένη Μπότση η οποία είναι πια λάτρης του instagram μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα με την κορούλα της, όπως αυτή που τρώει μόνη της, δες την και εσύ στην παρακάτω gallery και θα λιώσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved