Χρήστος Βασιλόπουλος: O γιος είναι απίθανος και η γυναίκα του μια καλλονή!
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος: O γιος είναι απίθανος και η γυναίκα του μια καλλονή!

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο ηθοποιός που ζει και εργάζεται τα τελευταία δέκα χρόνια στις ΗΠΑ, είδε τη ζωή του να αλλάζει ολοκληρωτικά όταν η σύντροφός του, του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Φαίνεται ότι ο ηθοποιός στο πρόσωπο της Σάρα Κόνερ δεν βρήκε μόνο την ιδανική σύζυγο αλλά βρήκε και τη γυναίκα εκείνη που ήθελε να γίνει η μητέρα των παιδιών του.


Ο ηθοποιός και η Αμερικανίδα hair stylist, είχαν κάνει ένα μικρό διάλειμμα στον δεσμό τους και επανασυνδέθηκαν λίγο πριν ο Χρήστος Βασιλόπουλος ταξιδέψει στην Μαδαγασκάρη για Nomads του ΑΝΤ1.

Κι έκτοτε το ζευγάρι είναι αχώριστο.

«Όταν η σύντροφός σου στο έγκλημα και τη ζωή, σου κάνει δώρο γενεθλίων μια ανθρώπινη ζωή, δεν χρειάζεται να ζητήσεις τίποτε άλλο. Σε ευχαριστώ αγάπη μου. Το σκέφτομαι αυτό ως ένα βραβείο Όσκαρ, της ζωής και κάθε γονιός εκεί έξω θα συμφωνήσει σίγουρα μαζί μου. Δεν υπάρχει τίποτε μεγαλύτερο στη ζωή από το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί.


Παρά τον κορονοϊό, εμείς μένουμε δυνατοί και θετικοί! Ακόμη μια χρονιά στην πλάτη μου, γεμάτη με χαρά και οικογενειακή δύναμη. Αυτό είναι τα πιο περίεργα This is the most weird and απομονωμένα γενέθλια της ζωής μου μέχρι στιγμής, αλλά επίσης τα πιο σημαντικά καθώς είμαι τόοοοοοσο ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας. #birthday #fathertobe #family #coronababy #7monthspregnant #birthdayboy #love #balance #dad #daddytobe #babydaddy #father #fatherhood», είχε γράψει ο ηθοποιός στο Instgaram του όταν μοιράστηκε το όμορφο νέο με τους followers του.

Το μωράκι τους γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου με το ίδιο να δηλώνει πανευτυχής. Ο μικρούλης είναι ένα όμορφο πλασματάκι κι έχει πάρει χαρακτηριστικά κι από τους δυο τους.

Όσο για την καλλονή γυναίκα του; Τι να πει κανείς; Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

Δες την μαζί με το μωρό τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved